Per iniciar els nadons en el món del teatre

El Pintamúsica és un espectacle dirigit a un públic familiar, però amb un èmfasi especial en els nadons, els més petitons de la casa, per iniciar-los en el món del teatre i les arts escèniques. Un espectacle en què la interacció, els colors i la música en directe són el principal atractiu.

Nens i nenes que no arribin a l’any de vida o que en tinguin un o dos són els espectadors de Pintamúsica. Com que aquest públic és el més exigent, Únics Produccions i Viu el Teatre han preparat un espectacle per atrapar-los i mantenir la seva atenció durant trenta minuts plens de sorpreses. Tres actors i músics ensenyen als més petits les peculiaritats de les estacions de l’any, els colors primaris que s’associen a cadascuna i alguns dels sons i les músiques més boniques de cada època.

L’experiència d’anar al teatre amb els més petits ja ha sorprès a moltes famílies. Tothom qui ho vulgui pot veure aquest espectacle tots els dissabtes de març a la sala Babies del CCCB en tres sessions, a les 16 h, a les 17 h i a les 18h.e

Pintamúsica

1, 8, 15 i 22 de març (16, 17 i 18 h)

CCCB Montalegre, 5. Barcelona

www.cccb.org