Criatures 26/05/2020

Visites a domicili

L’Hospital de Sant Pau posa al servei dels seus pacients pediàtrics un equip d’atenció domiciliària

A.f.
1 min
Sant Pau té cura dels petits més vulnerables a casa seva

L’equip de pediatria de l’Hospital de Sant Pau ha posat al servei dels seus pacients pediàtrics més vulnerables i de les seves famílies un equip d’atenció domiciliària. Aquest equip ha fet, durant les últimes 8 setmanes i coincidint amb el període més complicat de la pandèmia provocada pel covid-19, més de 100 consultes domiciliàries.

En les consultes domiciliàries, pediatres i infermeres pediàtriques han realitzat diverses intervencions, com tractaments de quimioteràpia, extraccions de sang, transfusions de plaquetes i, fins i tot, frotis per a l’estudi del covid-19.

Els professionals de Sant Pau visiten els infants en el seu domicili sota les més estrictes mesures de protecció

El servei de pediatria, davant la incertesa i el possible risc d’aquests pacients a l'acudir a l’hospital, ha intentat minimitzar les visites al Sant Pau dels malalts de càncer i altres patologies que comporten risc del seu sistema immunitari i altres tipus de fragilitat.

Per desenvolupar la seva feina al domicili dels pacients, els professionals de pediatria del Sant Pau s’han colat a casa dels més petits, entre jocs i deures escolars, promovent el confinament d’aquests infants i protegint-los d’un possible contagi del nou coronavirus.

Els professionals del Sant Pau visiten els infants al seu domicili sota les més estrictes mesures de protecció, protegint-los d’un possible contagi del nou coronavirus, en una iniciativa que compta amb el suport de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

stats