A.F.

Visites a domicili

L’Hospital de Sant Pau posa al servei dels seus pacients pediàtrics un equip d’atenció domiciliària

El Sant Pau té cura dels infants més vulnerables a casa seva / HSCSP Zoom

L’equip de pediatria de l’Hospital de Sant Pau ha posat al servei dels seus pacients pediàtrics més vulnerables i de les seves famílies un equip d’atenció domiciliària. Aquest equip ha fet, durant les últimes 8 setmanes i coincidint amb el període més complicat de la pandèmia provocada pel covid-19, més de 100 consultes domiciliàries.

En les consultes domiciliàries, pediatres i infermeres pediàtriques han realitzat diverses intervencions, com tractaments de quimioteràpia, extraccions de sang, transfusions de plaquetes i, fins i tot, frotis per a l’estudi del covid-19.

Els professionals de Sant Pau visiten els infants en el seu domicili sota les més estrictes mesures de protecció Zoom

Els professionals de Sant Pau visiten els infants en el seu domicili sota les més estrictes mesures de protecció / HSCSP

El servei de pediatria, davant la incertesa i el possible risc d’aquests pacients a l'acudir a l’hospital, ha intentat minimitzar les visites al Sant Pau dels malalts de càncer i altres patologies que comporten risc del seu sistema immunitari i altres tipus de fragilitat.

Per desenvolupar la seva feina al domicili dels pacients, els professionals de pediatria del Sant Pau s’han colat a casa dels més petits, entre jocs i deures escolars, promovent el confinament d’aquests infants i protegint-los d’un possible contagi del nou coronavirus.

Els professionals del Sant Pau visiten els infants al seu domicili sota les més estrictes mesures de protecció, protegint-los d’un possible contagi del nou coronavirus, en una iniciativa que compta amb el suport de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.