Família

Un anònim a la porta de casa: “Els seus fills molesten”

Una particular es troba una carta d'un veí o veïna a la porta queixant-se del soroll que fan els seus fills quan juguen

1 min
La carta que ha penjat un veí o veïna

BarcelonaLa periodista Núria Costa ha denunciat en una piulada la carta anònima escrita a mà que s'ha trobat a la porta de casa. La carta en qüestió és una queixa per les molèsties que generen els seus fills.

"S'han preguntat que potser els crits durant hores i hores d'aquests nens molesten els veïns que tranquil·lament volem estar a casa nostra, escoltar la nostra música, llegir els nostres llibres i no suportar reiteradament els crits d'aquests nens?", comença l'escrit.

I continua amb una pregunta i una petició: "És que no hi ha cap persona adulta que pugui explicar-los que per passar-ho bé no fa falta cridar i molestar tot el veïnat? Agrairia una mica de comprensió i una mica de civisme. Recapacitin, sisplau, perquè potser hi ha persones malaltes o potser estudiant o simplement que necessiten, o més ben dit, exigeixen, estar tranquil·les a casa seva".

La resposta de la periodista matisa que les criatures juguen al pati de casa a la tarda perquè abans són al casal i aclareix que potser el veí o veïna es refereix a crits que probablement són riures i jocs.

Precisament el mestre i autor del conegut blog El Hematocrítico assegurava en una entrevista publicada aquest dijous a l'ARA que cada cop hi ha més adults a qui molesten molt determinades experiències amb nens. Segons aquest docent i també autor del llibre ¡Escúchalos!, hi ha una mena de fòbia als nens i molts adults no recorden quan un altre adult els ha amargat la tarda perquè cridava o perquè fumava al seu costat. "Els que molesten són sempre els nens. Hem oblidat que nosaltres també vam ser nens", assegura.

stats