Trinitat Gilbert

Cuinem en família: remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres

La jove Carlota Puigvert, filla de la cuinera Fina Puigdevall, explica com preparar el plat

Carlota Puigvert explica com preparar el plat / ARA Zoom

La jove Carlota Puigvert, filla de la xef Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols, d'Olot, explica com preparar a casa un plat amb hortalisses de primavera, carxofes, alls tendres i espàrrecs.

Remenat de carxofes, espàrrecs, alls tendres i ous

Ingredients per a 2 persones

3 carxofes

3 alls tendres

4 espàrrecs

4 ous

Sal

Elaboració

Primer comenceu netejant els alls. Seguidament prepareu els espàrrecs. Talleu-ne les puntes finals, i després talleu-los a trossos petits.

Poseu-los en un cassó i cobriu-los amb oli per confitar-los. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i reserveu-los en un plat.

Talleu a làmines i netegeu les carxofes, i fregiu-les en una paella amb el mateix oli que heu fet servir per confitar els espàrrecs i els alls tendres. Reserveu-les en un plat a part.

Seguidament, trenqueu els ous, saleu-los i bateu-los. Reserveu-los.

Ara en una paella poseu-hi els alls tendres, els espàrrecs i les carxofes. Per sobre tireu-hi els ous deixatats. Remeneu-ho amb una forquilla.

Un cop cuit, poseu-ho en un plat.

I acabeu l’emplatat amb una llesca de pa de coca torrada.

Bon profit!