EL TEATRE, EL POBLE
Criatures 08/10/2016

S’obre el teló!

1 min
S’obre el teló!

Vilafranca de Bonany, amb una població de 2.941 habitants (gener del 2016), pertany a la comunitat del Pla de Mallorca i té una extensió de 23,99 km2. Limita amb els termes de Manacor, Petra, Sant Joan, Porreres i Felanitx. Fins aquí, el que coneixes..., però durant la Fiet hauràs de canviar la teva visió d’aquest lloc.

“PER FAVOR, EL TEATRE?”

No és bona pregunta durant la fira. Sobretot perquè no hi haurà una única resposta. Els escenaris, els focus, els telons es multipliquen des del dimecres 12 fins al dilluns 17. Espais que normalment es dediquen a altres usos es transformen en patis de butaques gràcies a la bona tasca de muntadors i voluntaris. I així, el poliesportiu canvia la suor de l’esport pel de l’emoció; l’escola infantil i els jocs dels més petits per la diversió per a tothom, i la Nau s’omplirà d’aplaudiments buida de trastos. Fins i tot al saló parroquial ens farem fidels creients del teatre. Demanarem als veïns les sales que la resta de l’any dediquen al ioga, al zumba i a la resta d’activitats, per omplir-les de nins, joves i adults que també ballin, sí: ballaran per fora, amb espectacles musicals; i per dins, quan els sentiments arribin al més profund del cor.

Vilafranca canvia cotxes grossos per petits, sense més motor que els braços de pares. Prepara les cames per recórrer i els ulls per descobrir que el lloc s’ha convertit en teatre.

stats