Promoció
Criatures 26/01/2022

Dos llibres infantils de gran format per trobar animals i objectes amagats, amb l’ARA

‘A veure si em veus’ i ‘A veure si em trobes’ es poden obtenir a la botiga web de l’ARA del 29 de gener al 18 de febrer

2 min
Portada dels llibres 'A veure si em veus' i 'A veure si em trobes'

A la pàgina dreta hi ha un dibuix d’un rinoceront, d’una zebra, d’un antílop, d’un lleó, d’un nyu, d’una girafa i de vuit suricates. I a la pàgina esquerra també hi són, però entre molts altres dibuixos de colors, i cal trobar tots els animals (si es vol, comptant fins a 10; a veure si es troben abans de dir el número 10). Aquestes són dues de les pàgines del llibre A veure si em veus, les dedicades al safari, que ofereix l’ARA. A les altres pàgines hi descobrireu més animals per buscar, reunits al seu hàbitat: al jardí, a la bassa, a la granja, a la jungla, a l’oceà, sota terra, a casa...

A més d'A veure si em veus, la mateixa promoció de l’ARA inclou un altre llibre de les mateixes característiques, A veure si em trobes, que conté objectes dibuixats –i agrupats pel seu color– que també cal trobar.

Els dos llibres estan adreçats a infants (a partir d’1 any). Són molt visuals, de gran format i de pàgines gruixudes. Han estat il·lustrats per Surya Sajnani. El seu estil s’inspira en l’art popular indi i es caracteritza pels traços gruixuts i les composicions gràfiques. Després de treballar molts anys amb alguns dels principals dissenyadors de l’Índia, Surya Sajnani es va traslladar als Estats Units, on va fundar Wee Gallery amb el seu marit. Els productes de Wee Gallery han guanyat un munt de premis i han arribat a nombrosos museus i botigues d’arreu del món.

Editats per La Galera, A veure si em veus i A veure si em trobes es poden obtenir per 13,50 € cadascun en aquest enllaç del 29 de gener al 18 de febrer.

stats