Promoció
Criatures 14/10/2021

L’ARA ofereix tres llibres infantils sobre la castanyada

Els llibres es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 16 d’octubre al 5 de novembre

1 min
Portada del llibre "Temps de castanyes"

“Ja som en plena tardor, temps de pluja i diversió, de castanyes ben torrades que es mengen a queixalades”. Així comença Temps de castanyes, un llibre adreçat als infants, escrit per Roger Roig i il·lustrat per Hugo Prades. Un dels protagonistes de Temps de castanyes, que ofereix l’ARA, és el Patufet, que amb el seu grup d’amics ajuda la castanyera en la tasca de collir castanyes, coure-les i vendre-les a la plaça del poble. De les mateixes característiques, i dels mateixos autors, és el llibre Els panellets, inclòs en la mateixa promoció del diari.

Finalment, l’ARA ofereix també La castanyada, d’Anna Canyelles, amb il·lustracions de Roser Calafell, un conte que explica la tradició de la castanyada. Aquest llibre està escrit amb lletra majúscula, per als primers lectors.

Els llibres infantils Temps de castanyes (5,95 €), publicat per Cossetània, Els panellets (5,95 €), també de Cossetània, i La castanyada (12,50 €), de La Galera, es poden aconseguir del 16 d’octubre al 5 de novembre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona.

stats