Promoció
Criatures 09/03/2022

L’ARA ofereix dos llibres perquè els infants juguin amb els animals

Els llibres es poden obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA del 9 de març a l’1 d'abril

1 min
Juga amb els dinosaures,

“Sempre pensem que tots els dinosaures eren criatures gegantines, però... t’imagines un dinosaure de la mida d’un chihuahua? Doncs n’hi havia. Hi va haver dinosaures enormes, tan alts com un edifici de sis o set pisos, però també d’altres que eren més petits que una sabata o un colom”. El llibre Juga amb els dinosaures, que ofereix l’ARA, explica aquesta i moltes altres curiositats sobre els dinosaures, que van viure ara fa entre 65 i 250 milions d’anys. Un dels al·licients d’aquesta publicació per als infants és que conté nombroses figures de dinosaures de cartró, que es poden extreure i, en encaixar-les amb les potes, s’aguanten dretes. Així, l’infant pot jugar-hi molt bé.

Aquesta mateixa promoció de l’ARA també inclou Juga amb els animals. Es tracta d’un llibre de les mateixes característiques, en aquest cas d’animals en els seus diferents hàbitats: a la selva, als pols, al desert, al bosc i també al zoo. 

Publicats per Editorial Base, Juga amb els dinosaures Juga amb els animals es poden obtenir per 11,95 € als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i en aquest enllaç del 9 de març a l’1 d'abril. També es pot obtenir el lot sencer en aquest mateix enllaç per 22,76 €.

stats