Promoció
Criatures 22/09/2021

L’ARA ofereix un llibre infantil sobre la música que fan els animals

'Animals músics' es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 22 de setembre al 6 d’octubre

1 min
Portada del llibre "L'art de no amargar-se la vida"

Abans que l’home fes música ja n’hi havia a la natura. Els seus principals instrumentistes eren els animals, que continuen fent música, alguns de dia i uns altres de nit. Un llibre infantil explica amb detall els sons que produeixen. Per exemple, el rossinyol. “Les seves interpretacions són pròpies d’un virtuós: el rang de les notes és gran, té moltes variacions de volum i timbre, utilitza notes llargues i d’altres de molt curtes i, a més a més, compta amb una gran varietat d’efectes sonors amb què acompanya les cançons”. Per cert, la sisena simfonia de Beethoven inclou al segon moviment una famosa imitació del cant del rossinyol.

La major part d’animals que apareixen al llibre són ocells, però també hi ha el llop, el ratpenat de sacs, la granota de torrent xinesa... entre altres.

Escrit per Pedro Alcalde i il·lustrat per Julio Antonio Blasco, Animals músics (Cossetània Edicions) es pot aconseguir per 14,90 € del 22 de setembre al 6 d’octubre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona.

stats