Promoció
Criatures 24/02/2022

L’ARA ofereix el llibre que explica als infants qui era la primera astronauta

La publicació es pot obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA del 26 de febrer a l’11 de març

1 min
Portada del llibre 'La primera astronauta'

El 16 de juny del 1963 la cosmonauta soviètica Valentina Tereixkova es va convertir en la primera dona que viatjava a l’espai exterior. A bord de la nau Vostok 6 va fer 48 voltes a la Terra en un viatge que va durar setanta hores. 

No li va ser gens fàcil a Valentina Tereixkova fer realitat aquest somni. Va ser escollida entre més de quatre-centes aspirants i va haver de superar molts entrebancs.

La primera astronauta, escrit per Cristina Serret, amb il·lustracions d’Eleonor is Drawing, és un llibre per a infants, de gran format, que ofereix un amè retrat biogràfic de Valentina Tereixkova. Està farcit d’anècdotes que posen de manifest la seva valentia.

El llibre també explica, amb el suport d'il·lustracions, com va arribar el primer ésser humà a l’espai, la cursa espacial entre els Estats Units i la Unió Soviètica, com són el sistema solar i l’Univers, i les grans fites de la cursa espacial. A més, inclou un desplegable sobre l’Estació Espacial Internacional i un codi QR que permet accedir a molts més continguts.

La primera astronauta forma part d’Els Llibres del Petit Sàpiens, una col·lecció d’àlbums il·lustrats per descobrir els grans personatges que han fet història. 

Publicat per Ara Llibres, La primera astronauta es pot obtenir per 18,50 € als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i en aquest enllaç del 26 de febrer a l’11 de març.

stats