Promoció
Criatures 27/09/2021

Emporta’t amb l’ARA el llibre infantil basat en la cançó dels dies de la setmana de Dàmaris Gelabert

'Els dies de la setmana' es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 29 de setembre al 12 d’octubre

1 min

La cançó dels dies de la setmana és una de les més populars de Dàmaris Gelabert. “Set són els dies de la setmana, cinc vaig a escola i dos a casa. Tots set comencen quan jo dic di...”, canten molts infants de Catalunya, que la saben de memòria. Aquesta cançó és el motiu del llibre Els dies de la setmana, il·lustrat per Sebastià Serra. El llibre proposa entretenir-se buscant alguns dels elements dels dibuixos. A més, recorda que cada dia de la setmana està associat a un planeta i a un color: dilluns, a la lluna i al blanc; dimarts, a Mart i al vermell; dimecres, a Mercuri i al morat; dijous, a Júpiter i al verd; divendres, a Venus i al taronja; dissabte, a Saturn i al gris; diumenge, al sol i al groc. 

Editat per El Cep i la Nansa, Els dies de la setmana es pot aconseguir per 15,00 € del 29 de setembre al 12 d’octubre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona. 

stats