Promoció
Criatures 13/10/2021

Emporta’t amb l’ARA el llibre infantil basat en la cançó ‘Qui soc jo?’, de Dàmaris Gelabert

‘Qui soc jo?’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 13 al 26 d'octubre

1 min
Portada del llibre "Qui soc jo?"

“Soc la cantant de la coral, soc la companya de tots els meus companys, soc l’alumna del professor, la pacient quan he d’anar al doctor, soc escolta quan pujo al cim, la portera del meu equip”, diu la cançó de Dàmaris Gelabert, la popular cantant per a infants. La Dàmaris la va escriure per a la seva filla Laia, que, de petita, no parava de fer-li preguntes, algunes d’allò més enginyoses i peculiars.

La cançó Qui soc jo? és el motiu d’un llibre que té com a protagonista una nena, la Lola, que demana ajut a la seva àvia per trobar resposta a les preguntes que es fa per saber quina és la seva identitat. La conclusió és que la Lola és moltes coses alhora.

Editat per El Cep i la Nansa i il·lustrat per Sebastià Serra, Qui soc jo? proposa entretenir-se buscant alguns dels elements dels dibuixos. 

El llibre infantil Qui soc jo? es pot aconseguir per 15,00 € del 13 al 26 d’octubre en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona. 

stats