Criatures 12/04/2014

De les arts plàstiques a les escèniques

2 min

La Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) ofereix per a aquest estiu casals d’arts escèniques, molt pròximes a les arts plàstiques perquè són bàsiques en un decorat, un escenari o l’ attrezzo. L’oferta per quan acaba el curs escolar és molt àmplia.

Casals de circ

El circ engloba una gran quantitat de disciplines artístiques i esportives perfectes per treballar per una formació integral de les persones. Acompanya totes les arts i continua sent un símbol de llibertat i solidaritat, cosa que el converteix en un tema perfecte per treballar valors dins del casal d’estiu. Pensats per als alumnes de primària, les escoles Ramon Llull, Els Pins i Pere Vila de Barcelona i Joan Maragall de Rubí oferiran casals d’estiu centrats en el circ.

Casal d’arts escèniques

L’Escola Drassanes de Barcelona passarà a ser l’Acadèmia d’Arts Escèniques durant l’estiu perquè els infants puguin gaudir i aprendre una gran quantitat de disciplines artístiques i esportives perfectes per treballar també per una formació integral de les persones. La dansa, el teatre i la música són tres de les especialitats que s’oferiran.

Casal de teatre musical

El casal de l’Escola Vila Olímpica de Barcelona s’endinsarà en el món del teatre musical. Els alumnes es divertiran ballant, cantant, interpretant i aprenent tots els elements que configuren un musical a través d’ El Regne de la Fantasia, del ratolí Geronimo Stilton. Es comptarà amb activitats específiques de teatre musical, així com activitats de lleure i sortides.

stats