Tot un clàssic de Nadal

Tot un clàssic de Nadal / VIURE EL TEATRE Zoom

El musical del tradicional Conte de Nadal de Charles Dickens arriba al Teatre Poliorama amb un nou format i muntatge de Tal i Tal Musical, en el marc de la programació familiar Viu el Teatre.

La història de l'avar senyor Scrooge i dels seus fantasmes del passat, present i futur és la mateixa de sempre. Els valors que Dickens transmet amb aquesta obra també: la importància d'estar envoltat de la gent que estimem, d'ajudar els altres i de no calcular-ho tot pel seu preu o valor material. Però no és un Conte de Nadal normal i corrent.

És un Conte de Nadal en què els músics i actors creen una nova història a partir d'un conte ja conegut. Un dels seus ingredients màgics són els tres nens que participen del muntatge i que omplen les cançons d'un to i una musicalitat únics.

La música en directe ve dels instruments del trio d'Ismael Dueñas, el consolidat pianista i compositor català provinent del món del jazz. I entre els actors principals destaca Ferran Frauca, artista de la companyia Dagoll Dagom.e

Conte de Nadal

8, 15, 22, 27, 28 i 29 desembre Hora: 12.30 h

Teatre Poliorama. Barcelona

www.viuelteatre.com