Som la llet

Alba Padró i Arocas

Estic molt preocupada pel Dr. Malson!

-

ElDr. Malson ha tornat a obrir la boca, mira que estava guapo cantant la cançoneta del Puff el Drac Màgic, però hi ha qui no en té mai prou, em toca adelantar entrada!

-

Anem al gra que el tema és més vell que el napeu.

Benvolgut Dr.Malson, recorda el temad'Irak i les armes de destrucció massiva? Se'n recorda? Doncs ha arribat el moment de posar les cartes sobre la taula. De veritat faci'ns el favor a tots de treure tots els estudis d'una vegada. Mostri tots els estudis dels que parla...

Perquè jo li segueixo demanant:

ON SÓN ELS ESTUDIS CIENTÍFICS QUE AVALEN EL SEU MÈTODE?

ON SÓN ELS ESTUDIS CIENTÍFICS ON DIU QUE ELS NENS QUE DORMEN MALAMENT (AL LLIT DELS SEUS PARES) TENEN PROBLEMES DE CONDUCTA?

ON SÓN ELS ESTUDIS CIENTÍFICS QUE CORROBOREN QUE ELS NENS QUE DORMEN AMB ELS SEUS PARES SÓN MÉS DEPENDENTS?

ON SÓN ELS ESTUDIS QUE DIUEN QUE ELS NENS QUECOLLITENTENEN MÉS RISC DE TENIR PROBLEMES D'AUTOESTIMA?

I ON.... ON SÓN LES INVESTIGACIONS SERIOSES QUE DIUEN QUE LES MARES QUE ESTAN EN CONTRA DE LES SEVES IDEES DR. MALSON PRESENTEN PSICOPATOLOGIES????

ON?!Perquè li recordo que les armes de destrucció massiva encara no han aparegut!

(Un apunt seriós, si voleu estudis científics a favor de la criança amb aferrament, el llibre de Sue Gerhardt "El Amor Maternal" és un tresor).

I miri,Dr. Malson n'estic molt tipa (jo i moltes altres mares). Sé que seria millor no parlar de vostè, en el fons li va de perles que ens exaltem i fem publicitat gratuïta a les seves bestieses, però arriba un punt que la cosa ja passa de taca d'oli i cada vegada la diu més grossa i cada vegada complica més la troca!

No podem pactar una treva? Vostè deixa de dir burrades, que els diners que ha guanyat durant totsaquestsanys li permeten una daurada i fantàstica jubilació, i nosaltres fem la nostra amb aquestes suposades psicopatologies que patim.

Li diré que he tingut de buscar què era això de les psicopatologies perquè en un primer moment m'ha espantat i he pensat que potser tenia quelcom greu i jo no en tenia ni idea... Però ja he llegit en què consisteix tenir una psicopatologia i no em veig reflexada en cap d'elles (i mira que n'hi ha) cosa que també em preocupa...Sí que és cert que a vegades m'han dit que jo era: "una de les boges de la teta" però pensava que no era greu! I ara resulta que tenim una patologia terrible que encara no s'ha descrit!!!! I per cert Dr. només afecta a les mares??? Als pares res de res?? I jo que sóc una mica hipocondríaca de mena ja m'he espantat!Terrible!

Sap, segurament té raó i estic malalta, n'estic molt de malalta. Produeixo (produïm) una malaltia anomenada: Reacció Adversa al Sentit Comú en la Criança. És una síndrome curiosa sapDr. Malson, han descobert que aquesta síndrome afecta als individus que observen a altres individus que crien els seus fills amb respecte, aferrament i amor... Aquesta síndrome produeix ens els individus afectats: verborrea, deliri, paranoia i narcisisme... No sé si m'entén!!!?

La cosa com veu és greuDr. Malson potser que s'ho faci mirar perquè em comença a preocupar seriosament!

-

Noies, la Carme he pensat que ens cal deixar testimoni, que ens cal deixar constància escrita que moltes patim per aquesta reacció tan greu i estem preocupades per si el Dr. Malson té a casa seva un alemany que li amaga els estudis científics als calaixos, així que us animo a preparar-vos un text com la Carme:

"Em dic CarmeCifuentes, tinc 37 anys i sóc de Mallorca. Em vaig llicenciar en Filologia Catalana i des de fa 11 anys treballo aTVE. Tinc dos fills de 5 i 3 anys, que he alletat segons les recomanacions de l'OMS i que intento que siguin feliços gaudint del meu acompanyament en l'aprenentatge."

Prepareu el text que molt aviat us direm on el podeu enviar.