Criatures 31/10/2011

Els nostres petits Golums!

3 min

A qui estimes més al papa o la mama? I qui estimes més la mama o la teta??? Fa ràbia, oi?? Però ells ho tenen clar!

Les nostres criatures en estimen però a vegades ens dissocien. Perquè encara que no sembli possible una cosa som nosaltres, la mama i l'altre la teta. Quan l'Abril va començar a parlar el primer que va aprendre va ser a dir:bap, per referir-se la Nit que lladra tot sovint, i teta per referir-se a la teta però no a la mama.

Sí ja sé que direu que si deia teta volia dir mama, però no, ella volia dir teta. Ella em veia només com dues tetes. I a la dutxa, ja de més gran, demostrava aquesta passió per les seves tetes. Al sortir de la dutxa quan s'adonava del que les tenia a tocar de mà, o de boca, s'emocionava. Els ulls se li obrien com plats, la boca oberta se li feia aigua i les manetes a l'aire com qui vol atrapar una papallona ho deixaven clar, ellaal·lucinava al veure la seves tetes.

Tinc força pit i a vegades recordava el poema deQuevedo: "Éraseunhombrea unanarizpegado" però en versió femenina! "Era una dona a uns pits enganxada"

Era sorprenent perquè semblava que la visió dels meus pits podien fer desaparèixer la resta del meu cos. Ella només veia els meus pits i jo em sentia com l'home invisible quan només sabíem que i era per les ulleres de sol.

-Nennaaaaaaaaaa, què no em veus????? Estic aquí darrera dels pits.

Però ella no em veia. Ella només veia els dos pits i repetia:

-TETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -Hola, sóc aquí!! -TETTTTTTTTaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

El somriure de les criatures al veure les tetes és perenne, d'orella a orella! I t'acostes i primer abans de mamar t'omplen de petons els pits i els acaricien com el seu tresor. Els veneren!

Això, igual que elGolum: el meutresssssssssssorrrrrrrrrrrrrrr!!! Les mevesteteeeeeeessssssss!!

Els nostres petitsGolumssenten adoració per les nostres tetes. Són les seves tetes, tenen el dret d'ús i en poden gaudir al100%i com que ho saben ho demostren.

Però la passió no només es dirigeix a les tetes maternes. Perquè si fem cas al sil·logisme si d'una teta en surt llet i totes les tetes sembleniguals des de fora, de totes n'ha de sortir llet, no?? Quantes tetes hi ha en aquest món???

I aquí arriba el moment quan la criatura s'adona que en el món hi ha més dones!! Milers!? I de fet pràcticament totes en tenen dos i comença la bogeria i la disbauxa! Gresca i xerinola!! Es pot fer un tastet??

La Maria va ser discreta i va intentar fer un tast de les tetes de la seva avia, que evidentment li va negar l'opció! Al final es van conformar les dues en tocar i deixar-se tocar, calia demostrar que no hi havia llet. Perquè si les tetes no són productives amb tocar també es conformen.

L'Abril tot i que ja té pràcticament 7 anys encara s'emociona de tant en tant.De cop em veus els pits i sembla abduïda a un altre planeta. Planeta tetes!Toca una mica, mira una mica, petoneja una mica i apa feina feta.

Aquesta imatge és antiga però significativa! Fins i tot les tetes d'una estàtua poden ser font d'aliment! No són tetes? Doncs segur que tenen llet,no?!Què més té que la dona sigui de metall!? Una teta és una teta!

I per postres veuen tetes per tot arreu, no només les de veritat, tot els recorda a una teta: un panellet, uns bonys en una porta (oiMyriam), unes taronges.... Estic pensat que ara tocaria, ja que estem cinematogràfics, afegir un altra frase que ens podrien dir les nostres criatures a cau d'orella i xiuxiuejant: A vegades veig teteeeeeesssssss!!!

Un petó i bona castanyada a tots!

stats