Som la llet

Alba Padró i Arocas

701, grip i segueixen les polèmiques

 

Escric des del llit amb una febrada de nassos, em fa mal tot i el cap em bull.

 

En primer lloc informar-vos que aquesta és l’entrada 701 del bloc, aviat és dit. Qui hi ho hauria dit i, tot i que ara no li puc dedicar tot el temps que voldria (aviat sabreu que ocupa les meves hores), no puc deixar de flipar per haver arribat fins aquí. Moltes gràcies a tots, gràcies per tots els comentaris i per tots els likes i les piulades.Gràcies per ser-hi. Aixx els mocs em poden.

I sí, les polèmiques segueixen, les lluites de qui fa o no fa les coses bé, la guerra que ens volen fer jugar, la repetició obsessiva de les males mares versus les males mares, la perpetuació de la por a les talibanes de la teta, les pressions, la culpa.... Ostres quin cansament! Feu el que vulgueu i sigueu felices!

La socitat és cruel, primera lliçó per qualsevol dona que vulgui ser mare, prepareu-vos per ser reprobades, acusades i menyspreuades per la vostra elecció d'una determinada manera criar. Conèixer aquest petit detall és clau per tenir èxit.

El segon, no doneu explicacions de res, no serveix per res, és esgotador i absurd perquè la societat no sap escoltar. No els precupa què necessiteu, no els importa.

Així que repeteixo, no us deixeu torturar i feu el que us surti de les tetes.

He dit.

Apa,cuideu-vosi eviteu arreplegar virus!