Criatures 15/04/2011

Estan bojos aquests ianquis

3 min

Més pesats que una vaca en braços són alguns americans! La FOXens serveix l'última polèmica. De nou "El Bebé Glotón" causa rebombori als Estats Units. Si sou lectors habituals del bloc aquesta és la tercera entrada que dedico aaquesta nina. Ni els tels tenen tantes entrades! I és una tema que ens hauria de ser aliè,però en aquest món globalitzat la polèmica ens arriba fins a la porta de casa i com el ninot és valencià els mitjans se'n fan ressò. Cal? Cal tant enrenou per una nina? Les afirmacions fetes per Bill O'Reill i els seus comentaristes són que el ninot és: "fastigós, sexista i pederasta". Vinga va! A veure qui la diu més grossa! Per un moment m'han recordat els bons amics d'Interecomonomia en els seus moments àlgidsde xerrameca pletòrica.

Aquesta gent no són ultraconservadors, són tontos. És que no hi ha més! Anem a pams a veure si podem entendre què és el que tan els molesta i tan els desagrada. Diuen que el nino és fastigós. Quèels molesta que succioni? És una cosa que fan molts altres ninos al posar-los un xumet a la boca. Potsera O'Reill li fa mal als ullsel peto de floretes que simula els pits i el mugró? Perquè estic segura que aquest senyor un parell de pits ben posats no els troba tan desagradables i menys fastigós. Potser li fan caure la baba i tot. Però és clar, els pits són fets perquè els mascles adults bavegin però millor evitar que les criatures s'hi acostumin.

Diu que és sexista; home és el que té la lactància materna. És cosa de dones! O és que potser perquè és sexista és millor que ho deixem de fer. És el que té la igualtat, per tantdeixem de parir i deixem d'alletar. Mort el gos, morta la ràbia.

Undetall que potser troben horrible aquests comentaristes: hi ha moltes mares que conec no tenen nenes, tenen nens i els han regalat un "Bebé Glotón" per jugar. Escandalitzats??!!! No, oi? Senyal inequívoca que no sou ultraconservadors.

Que és pederasta? La pederàstia és la relació sexual d'un adult amb un infant o adolescent. Em sap greu, dec ser molt curta però no em quadra l'adjectiu per enlloc. Això o és que la ment febrosa d'aquest presentador maquina altres coses? Faci'm un plànol senyor O'Reilly.

I com sempre titllena lanina d'impulsar la sexualitat de les nenes. És clar quan juguàvem a metges i infermeres de petits (això sí que era sexista, ells eren el metge i nosaltres les infermeres) només pensàvem en tenir prole el més aviat millor! És tan absurd tot plegat.

Sembla que els mugrons/floretes també molesten als ultraconservadors. És clar!!! Per aquesta raó la Barbie només té dos bonys sense murgó!!! Aquells concursos de Miss Samarreta mullada em semblaven molt americans però ja veig que no pot ser, els mugrons els fan patir.

Les criatures juguen, i juguen amb joguines o sense, aquestes només son una manera d'imitar al adult amb més versemblança i eficàcia. Abans del "Bebé Glotón" jugàvem a donar el pit (com a mínim jo). Les criatures que han vist alletar imiten l'acció i alleten: ninos, dinosaures, peluixos, Gormitis i fins i tot tomàquets de plàstic...

Ja sé que les joguines no estan fetes al gust de tothom i jo em carregaria les pistoles i les Barbies però la solució és no comprar-ne o intentar-ho.

El més greu de tot això és que tinc la sensació que el problema d'aquesta gent és que en el fons volen amagar el cos femení i la sexualitat de les dones. De la regla no se'n pot parlar, és una cosa bruta, dolorosa i desagradable. El part és un moment de dolor i patiment. La lactància, que sí forma part de la sexualitat femenina, cal amagar-la sota un barret ridícul o una capa de lactància. I per suposat les nenes no poden jugar a alletar.

És millor que juguin amb una estupenda Barbie anorèxica de corbes sinuoses, de cabells oxigenats i, per suposat, sense mugrons que ofenen!

No comment.

stats