Som la llet

Alba Padró i Arocas

Making off

-

Espero que totes jahagueupogut gaudir del vídeo que hem fet les noies d’ALBA lactància. Si no l’heu vist,aquí el teniu.

-

Realment aquest vídeo va ser una idea de la nostracompii nova albita PaolaVillamizari el seu maritAlejandroCastellanos que junt amb el director Daniel Tarbes l'han gestat. Gràcies a ells el podeu veure, perquè les altres hem aportat idees però la consecució i el resultatéstot seu!!

Volíem fer un vídeo divertit idespreocupatper parlar de lactància sense tecnicismes, sense que fos carregós i per això teníem els millor experts a qui preguntar sobre el tema, qui millor que ells ens podien donar resposta a preguntescomunsque sovint ens fan els adults. Els nostres petits tenen les respostes que a vegades molts adults no saben.

Elvàrem gravar faun parell de dissabtes. Això sí, tot semblaven entrebancs! Tot i que havíem mirat en diferents webs de temes meteorològics quin dia faria, i semblava que seria un dia d’hivern correcte, va començar el dia amb una pluja fina i un cel gris i tapat que feia pensar en el pitjor. Arribem al parc i el dia escollit era un dia fosc, plujós i gèlid de ple hivern. Però això de ser voluntària d'un grup de lactància és elqueté: valor i endavant!

La Paola que és una experta, va portar esmorzar per totes les criatures participants, que van estar encantatsd'endrapartotes les delíciesper a després“treballar” una mica i donar-nos la seva opinió.

El segon entrebanc va ser que algunes criatures es van posar malaltes i moltes altres quan van arribar no van voler ni dir: aquesta teta és meva. Nohipodíem fer res! Així que vam creuar els dits, i per si de cas vàremgravar material extra; nosaltres parlantde quèera ALBA(quina vergonya!) i vam formular a les criatures que teníem les mateixes preguntes amb l’esperança de tenir material.

Jo directament vaig subornar a l’Abril,sího reconec! Tampoc em va costar massa i ara s’agrada i tot, és més ara voldria tornar a fer-lo per dir més coses i dir-lesmillor!

Les dues “Gales” van ser divines, divertides, eixerides, xerrameques. Dos sols!

La Mercè i l’Almasemblaven unes expertes del tema teta, reflexives i observadores. Un encant! A més això de parlar davant la càmera sembla que ho facincada dia.

La petita Dora per menjar-sea la petons,tota dolçor.

LaMarionai l’Anaisvan passar vergonya però ens van deixar pel vídeo les seves mirades que no poden ser més expressives.

I deixo pel final al súper David!! El David no volia parlar al principi i va preferir saltar i jugar fins que va voler seure i contestar les preguntes i aquí el teniu amb el seuhit: “tu no papi,a mami!!!” BRUTAL!

Volem donar les gràcies a totes les mares, pares i criatures que van acostar-se al rodatge encara que finalment les criatures no volguessin parlar, gràcies per venir i intentar-ho.

Aquest vídeo el volíem ferparal·lelamental principi del VI Curs de Formació d’Assessores deFEDECATAcom una manera de donarressòaaquest magníficesdevenimentdel que participem cada dos anys. El curs de nou bé carregat de grans amics i professionalsdels qualsesprem aprendre molt i gaudir-ne més! Poder escoltar-los i compartir una estona amb tots ells és un regal.

Estem treballant atopeper tenir-ho tot a punt per començar aquest dissabte!

Bon cap de setmana a tothom, ens veiem dilluns.