Criatures 20/01/2015

Punteria de pilotes!

2 min

Per mi aquest 2015 es presenta amb les mateixes ganes de jugar que els anteriors! I per vosaltres? No perdeu l'oportunitat de jugar sempre que pugueu aquests 12 mesos que acabem d'encetar, us en penedireu si no ho feu! Per veure quina podia ser la primera proposta de l'any, he estat rebuscant coses pel Pinteresti he trobat una web amb tot de jocs que es poden fer a casa de manera molt senzilla.Dels que he vist,us en ressenyo dues propostes que m'han agradat. Per fer-les només cal que tinguem:gots de paper o plàstic,pilotes de "pin pong" o de "porexpan", tubs de cartró de paper de cuina, cinta adhesiva,una llauna de tomàquet iun llistó.

Bufa, bufa i encertaràs! Agafeu un quants gots de paper i els enganxeu a la vora d'una taula amb cinta adhesiva. Poseu les pilotes damunt de la taula i bufeu a través del tub de cartró per a que les pilotes caiguin dins del got. Qui ho aconseguirà? Podeu jugar de tantes maneres com se us acudeixin: a veure qui és el més ràpid, qui posa més pilotes a un got determinat, marcant les pilotes i fent equips, contant qui és capaç de posar més pilotes en un temps determinat ...

La catapulta! Fixeu un got de plàstic a la punta d'un llistó i poseu el llistó al damunt del pot de tomàquet. Poseu la pilota a dins del got i trepitgeuper l'altre extrem del llistó per a que surti disparada cap al cel.

Fins on aconseguireu que arribi? La podreu agafar abans que caigui a terra? I si poseu més duna pilota, què passa? Nota: les imatges són tretes de les pàgines web ressenyades.

stats