Puces a les butxaques

Anna Castells

Amb un parell...d'oueres!

Zoom

Amb un parell...d'oueres es pot arribar a tot arreu!

O més ben dit... es poden fer un munt de coses!

Avui he escollit només joguines. Tot i que es poden fer "jocs" amb oueres (awalé, emparellar números i peces, encertar pilotes, aprendre braille...), us faré un breu llistat de d'algunes joguines que es poden fer, i us convido a a que me'n feu arribar més propostes!

Als enllaços trobareu la manera de fer-les o, en els casos més senzills, només veient-les ja veureu com construir-les vosaltres mateixos.N'hi ha que són més tradicionals i d'altres que us sorprendran!

1- Joguines: Serps, cucs i ocells, tortugues, aranyes i cocodrils, bolets per jugar amb els barrufets, dracs, camions, ...

Zoom

2- Titelles:Titelles amb mitjons, titelles de dit,...

3- Disfresses: Ulls,nassos, màscares, disfressa de pinguí, disfressa de blat de moro,

També poden fer-se decoracions o instruments musicals com les que trobareu a aquests enllaços:Flocs de neu, flors i posa espelmes, llums de tocador, quadres sobre oueres,rossellesi narcissos, classificadors de monedes,panderetes, caixes, caixa de costura, ...

Totes les idees són de tallers propis o de les següents fonts:

Zoom

Michele Made Me,Compartetusecoideas, Espirit Cabane, Tuteate, Crecebebe, Manualidades fáciles, Reciclando en la escuela, La casita de campo, La clase de tercero y cuarto, Historias de mi cole, Diario de una maestra interina,Colorcode7, El hada de papel, Jugar y colorear, The imagination tree, Las creaciones de Bea y NataliaiTreehugger.

Espero les vostres!