Puces a les butxaques

Anna Castells

Ninja!

Zoom

Sempre he dit que quan fas classes aprens dels alumnes que tens.

Hi ha gent que no em creu, gent a qui no li passa o gent que no està disposada a fer-ho. Crec que tots s’equivoquen però en el fons tant em fa. Pitjor per ells que es perden una oportunitat diària que els sorprenguin i de marxar a casa amb alguna cosa més que les que han vingut a classe.

Aquest any, a una de les classes que dono al Grau d'Activitat Física i Esport del Tecnocampus de Mataró en Marc Salvadorem va regalar un joc que no coneixia i que és brutal. Merci per l'aprenentatge.

Us l'explicaré perquè es un bon joc per fer amb la família, es pot fer en espais molt reduïts, amb 3 persones ja n'hi ha prou, i sobretot, perquè és molt divertit. Quan jugeu, teniu els riures assegurats.

Senyores i senyors... els presento el "Ninja!"

1. Heu de posar-vos tots els jugadors dretsen rotllana.

2.Compteu a tres en veu alta i "...a la de tres!" poseu-vos en posició de ninja. Podeu agafar postures com la de la imatge o qualsevol que us sembli que és "ninja".

3. Un jugador comença el joc intentant picar la mà d'un dels jugadors que té al costat movent una de les seves mansde manera molt ràpida .

- Pot escollir picar cap al jugador de la dreta o cap al de l'esquerra (la resta de jugadors no han de conèixer la eva intenció).

- Només pot fer un sol moviment i un cop l'ha fet s'ha de quedar "congelat" en la postura final.

- El jugador que és atacat també pot fer només un sol moviment per esquivar-lo i també ha de quedar-se "congelat".

4. Si el ninja que ataca toca la mà de l'altre jugador li "elimina". A partir de llavors, aquest jugador ja només pot jugar amb la mà que li queda. Si no li toca, no passa res. En els dos casos passa el torn a qui li pertoqui sent indiferent a qui ha atacat el ninja.

5. El següent jugador actúa de la mateixa manera fins que es van "eliminant totes les mans" i només queda un ninja. Aquest és le guanyador.

Ja podeu començar!

Nota:la imatge està treta d'aquí