Puces a les butxaques

Anna Castells

14a Fira Joc Joc !

logo Fira Joc Joc Zoom

logo Fira Joc Joc

Aquest diumenge 30 de novembre toca jugar!

unnamed (2) Zoom

unnamed (2)

Bé, de fet, tocaria jugar cada dia i sempre... i no fer veure en fer-nos grans ens hem oblidat de jugar o que ja "no toca". A vegades rumio sobre un anònim que diu que"no deixem de jugar perquè ens fem grans si no que ens fem grans perquè deixem de jugar" . Què en penseu?

unnamed (7) Zoom

unnamed (7)

El joc té molts components que ens mantenen vius, que ens fan canviar, provar, crear, arriscar-nos, improvisar, escoltar, decidir, negociar, equivocar-se,assolir objectius, passar-ho bé, rumiar, acceptar el que no ens agrada, perdre, guanyar, sentir, emocionar-te, viure, gaudir, comunicar-te... sí. Comunicar-te. Él joc és moltes coses... i també comunicació. Un espai de comunicació, un ambient on els jugadors són com són, on es transmeten "coses" amb les paraules, el cos i les accions.

unnamed (6) Zoom

unnamed (6)

Podem aprofitar-lo per gaudir i també per saber dels altres. De com viuen les coses, de com les pensen, les gestionen... ja jugueu prou amb els de casa?

Us recomano no deixar de fer-ho i pujar a Tona.Us proposo que aneu a la 14a Fira Joc Joc de Tona ! Què, us hi animeu?

És una fira dedicada al joc i la joguina diferent. Ja fa 14 anys artesans, jugadors, empreses, associacions, fundacions, editorials de jocs, ... i qualsevol que té una proposta de joc ens trobem a Tona per jugar.

unnamed (5) Zoom

unnamed (5)

La fira es fa ados pavellons on trobareu més d'una cinquantena d'espais per jugar, per comprar alguns jocs i joguines, participar a concursos i/o campionats... Si voleu saber exactament totes les propostes que hi podeu trobar mireu-les aquí.

Hi ha activitats per totes les edats i de tots els tipus. No us hi podeu negar!

Ens hi veiem?

unnamed (4) Zoom

unnamed (4)

unnamed (1) Zoom

unnamed (1)

unnamed (3) Zoom

unnamed (3)

unnamed Zoom

unnamed

Les imatges estan tretes d'aquí