Al voltant de la Petita Infància

Aina

Els fils invisibles

Els fils invisibles Zoom

Els fils invisibles / Aina Cabau

L'altre dia em va arribar a les meves mans un llibre infantil, "Els fils invisibles"... Només veient-ne la portada vaig estar segura d'una cosa: segur que està ple de sensibilitat. I realment quan el vaig obrir i detingudament el vaig llegir obeservant les il·lustracions se'm va omplir el cor.

Us podeu imaginar de què tracta només llegint el títol? Jo ràpidament vaig pensar en el que debien representar els fils invisibles, i en quins són els meus.

Les autores són la Maite Torrents i la Martina Portalés.

L'editorial Tramuntana.

Els Fils Invisibles Zoom

Els Fils Invisibles

"En aquest llibre parlem dels fils invisibles, d'aquells fils que no es veuen però que hi són: els que ens connecten amb les persones que estimem, amb qui compartim bones estones, i juguem, riem, aprenem... Descobreix-ne la màgia a les pàgines d'aquest llibre."

Crec que és un llibre magnífic, de descobriment personal, que tracta de l'amor en tot el seu sentit més ampli. Tot en forma de vers i de rimes senzilles. Parla de les relacions amb les persones properes, dels fils invisibles que ens uneixen per damunt de tot el que pot (o no) passar.

 

"Amb els meus germans, sempre que juguem: ens acostem, ens allunyem, ens amaguem, ens retrobem, ens abracem, ens enredem, però els fils invisibles mai no trenquem."

Si voleu consultar-ne la fitxa o comprar-lo: Els fils invisibles