Criatures 29/08/2016

I ja en van 2!!!

Mireia Esparza
2 min
bb

El proper divendres, 2 de setembre, farà dos anys de la primera entrada d'aquest blog. Dos anys que sens dubte han suposat un canvi en la meva vida, m'han permès conèixer un munt de gent meravellosa i m'han fet aprendre moltíssim. I com que els aniversaris s'han de celebrar, peti qui peti, de nou farem un sorteig! Un sorteig de llibres, és clar! Serà un lot de quatre llibres, personalitzat en funció de les vostres preferències, de l'idioma en el que us agradi més llegir i de l'edat dels vostres fills i filles (si en teniu, si no, d'allò que us agradi més). Per què personalitzat? perquè la guanyadora de l'any passat ja tenia algun dels llibres que jo proposava com a premi i finalment li vaig fer un lot a mida, així que millor ja d'entrada proposar-lo així, no? Àlbums il·lustrats, primers lectors, novel·les... hi puc incloure qualsevol cosa. Serà una sorpresa, però a la vostra mida!

I què heu de fer per participar? doncs deixar un comentari a aquesta entrada posant el nom d'aquell llibre, conte, etc... que us va marcar de petits, que us tenia atrapats, que no podieu deixar de llegir i rellegir. Perquè aquesta biblioteca que vam començar de nens ens acompanya de grans i també ens ha fet una mica com som, igual que els contes que expliquem als nostres fills i filles i que van construint la seva biblioteca els ajuden a créixer.

Teniu de temps fins el dia 10 a les 20h i aquella mateixa nit hi haurà un nou post amb el nom del guanyador o guanyadora. Un cop sàpiga qui és, m'hi posaré en contacte per demanar-li les dades i poder fer-li arribar el premi.

Gràcies per seguir el blog durant aquests anys (i esperem que durant molts més)! I bona sort!

stats