Lletra lligada

Mireia Esparza

La setmana del llibre en català

 

logo Zoom

logo

 

Vaig un pèl tard. I és que divendres ja va començar la Setmana del Llibre en Català, una de les grans festes (amb permís de Sant Jordi) de la literatura a Catalunya. Sort que fins diumenge hi sou a temps!

A l'esplanada de davant la Catedral de Barcelona hi trobareu un munt de casetes, expositors i escenaris que acullen activitats tan diverses com converses entre escriptors, presentacions de llibres o exposicions. I pensant en els nens, hi trobareu conta-contes, titelles o trobades amb il·lustradors. Si entreu a la web veureuque l'oferta és molt diversa i té en compte un gran ventall d'edats.

D'entrada us pot tirar una mica enrera això d'anar a una festa tan multitudinària amb nens, sobretot si com jo veniu de fora de la ciutat. Però us asseguro que és una activitat molt agraïda: els nens aprenen a viure els contes d'una altra manera, veuen que darrera hi ha algú que l'ha escrit, algú que l'ha dibuixat. I si a més els l'expliquen o els el representen amb titelles ja és la repera! Animeu-vos!!! Això si, aneu ben equipats amb aigua, bastonets o el que calgui si no us hi voleu deixar els estalvis d'un mes, que esteu al centre de la ciutat i els preus són "a nivell turista".

Sense desmerèixer la resta, us recomano molt moltíssim els contes desexplicats que diumenge explicaran els "Vivim del cuentu". Us contes que es mereixen una entrada pròpia. La propera, per ells!

Bona setmana! I bona diada!