Lletra lligada

Mireia Esparza

La cuca de llum

Quan vam anar a Món Llibre, una amiga em va demanar que li mirés alguna cosa per regalar el dia de Sant Jordi a la seva filla, de 2 anys acabats de fer. Em va fer il·lusió: així podia remenar aquells contes que normalment ja deixo de banda. L'Olvia, de la llibreria l'Aranya de Cerdanyola del Vallès, em va recomanar lacol·lecció "Cuca de llum" de Baulai de seguida me'n vaig enamorar! De format apaisat, els contes són de cartró dur (punt a favor), no tenen finestretes ni pop-ups (punt super a favor! qui ha decidit que aquest format és bo pels més menuts? i si és així, per què no els fan més resistents?), les il·lustracions són molt boniques, senzilles, acolorides... Però, a més, tenenun punt de diversió difícil de trobar en els llibres pels més petits, amaguen una broma, una certa ironia, que fa que als grans també ens agradi explicar-lo. Així que, què més voleu?

imatge obtinguda de http://baula.com Zoom

imatge obtinguda de http://baula.com

imatge obtinguda de http://baula.com

 

Jo em vaig decidir per "Que ve el llop!", il·lustrat per Émile Jadoul, un il·lustrador belga fantàstic que fa uns dibuixos tendres i alhora divertits, de traç gruixut i amb un estil propi que segur us agradarà. Però hi ha fins a 11 títols on escollir, dels que us recomano moltíssim "Amb bogeria", del mateix dibuixant, que, tot i que potser costa d'entendre pernens tan petits, és preciós.

Per Sant Jordi, a la paradeta de llibres en teníem alguns i van ser un veritable èxit. Però l'èxit més gran és que l'Iria, la nena que va rebre aquestconte de regal, vol que li expliquin una vegada, i una altra, i una altra...

unnamed-2 Zoom

unnamed-2

Llibre:Col·lecció Cuca de llum

Autor:diversos il·lustradors

El publica:Baula

Preu: 9,30€

Edats:a partir de 2-3 anys