Criatures 05/12/2017

5. Bon Nadal, estimats monstres!

Mireia Esparza
2 min

A casa tenim una fan de l'Agus i els monstres. I una mare desesperada perquè la nena els devora a una velocitat increïble, vaja, que no me cunden, en un parell d'hores se l'ha polit i te'n demana un altre! Així que quan vaig veure a la llibreria exposat el nou exemplar vaig demanar si us plau, si us plau, que l'amaguessin, que l'endemà tornava amb la gatxan en qüestió i si el veia ja havia begut oli! La llibretera, que és un solete, va accedir-hi però l'endemà vam arribar abans que ella a la botiga i el radar gatxanil va detectar el nou Agus als dos segons d'haver travessat la porta!

Bon Nadal, estimats monstres!

I és que la col·lecció (van 10 llibres en 3 anys!!!) que han creat la Liliana Fortuny i en Jaume Copons ja és tot un fenomen de masses! Una munió de fans confirmen que és de les que creen afició i addicció, cosa que a l'edat que van dirigits és d'agraïr. Cert que costa trobar novel·les per lectors d'entre 8 i 10 anys que enganxin així, que no siguin ni massa infantils ni massa high level, que parlin el seu idioma i a sobre els diverteixin!

Agus Pianola

Aquest cop tenim una història de Nadal: el Dr. Brot vol acabar amb aquesta festa i l'Agus, amb l'ajut d'amics ja coneguts, com la Sra. Fortunyova i el Sr. Coponòvitx i d'altres de nous (tot i que alguna cara ens pot sonar), ha d'aconseguir aturar-lo perquè, què faríem sense el Nadal?. Emoció, diversió, un parell de cançons i un bufagus de regal fan d'aquest nou volum, més llarg del que és habitual (cosa que com a mare de nena devoradora d'Agus he agraït) un molt bon cagalló del tió. Els fans us ho agrairan!

Llibre: Bon Nadal, estimats monstres! (aquí teniu el booktrailer) (i aquí la web de l'Agus)

Autor: Jaume Copons. Il·lustradora: Liliana Fortuny.

El publica: Combel Editorial

Preu: 14€

Edats: a partir de 8 anys.

stats