Lletra lligada

Mireia Esparza

Tatxan, tatxan!

Us agrada la música? I lesmanualitats? Doncs si heu contestat que si a totes duespreguntes (fins i tot si només heu contestat que si a una d'elles) i teniu canalla de 3 anys en endavant, aquest és el vostre conte!

Imatge obtinguda de http://www.llegircruilla.cat Zoom

Imatge obtinguda de http://www.llegircruilla.cat

Imatge obtinguda de http://www.llegircruilla.cat

 

"La petita orquestra" és un conte editat per Cruïlla. Es tracta d'un recull de cançons infantils tradicionals (jo tinc debilitat pel Gall i la gallina, mira, no se què té que sempre m'ha agradat, però també hi ha en Banjo, els petits titelles,...). Alguns haureu fet "buff, un altre cançoner...". Però NO, no s'acaba aquí! A més té unes il·lustracionsalegres i coloristesde la Judit Canela que modernitzen les cançons i les fan atractives i entenedores. "Si, val, pensareu, un cançoner il·lustrat, què té això de nou?". Doncs encara hi ha més!, ATENCIÓ!, cada una de les cançons va acompanyada de lesinstruccions per construir un instrument! Unes maraques, unes castanyoles, una pandereta i fins i tot una guitarra passaran a formar part de la petita orquestra dels vostres fills i us serviran per fer uns bons concerts tots plegats. Les instruccions també estan il·lustrades i a més escrites de manera senzilla i planera perquè fins i tot els pares manasses com una servidora puguin seguir-les.

Que us falla l'entonació? cap problema! Al llibre trobareu un enllaç a una pàgina web des d'on podreu descarregar-vos les cançons i escoltar-les per anar practicant. Ja veieu que és un llibre ben complert! Penseu que les vacances de Nadal són molt llargues i tindreu moltes tardes avorrides per omplir...

Les autores, l'Anna Aran i l'Agnès Aran, han volgut acostar la música als infants d'una manera diferent, més lúdica, i en la que, a més, impliquen a tota la família. L'Agnès Aran és professora de música per nens i nenes i s'ha encarregat de musicar les cançons amb un cor. Així que tot plegat és com un producte rodó, molt pensat i repensat ifetamb molt d'amor. Amor a la música i als infants.

Llibre:La petita orquestra

Autor:Anna Aran i Agnès Aran, il·lustracions de Judit Canela

El publica:Cruïlla

Preu:uns 14 €

Edats:entre 3 i 6 anys