Lidiu en parenting

Trinitat Gilbert

A què es dedicaran de grans? Al que els agradi siusplau

Des de petita he volgut escriure. Escrivia contes en llibretes, participava en tots els concursos de l'escola de narració, regalava poemes petits a les amigues i escrivia lletres per cançons. Encara n'escric, de cançons, i una vegada vaig aconseguir que un músic (en Miquel Ferrer-Ballester) la fes servir (aquí hi trobeu l'enllaç:http://www.myspace.com/miquelferrerballester/music/songs/tema-infantil-quot-paulina-quot-40-ferrer-gilbert-41-72903483http:/)

Tot això us ho explico, perquè a casa hi va haver un dia que em van preguntar què volia ser de gran i a què em dedicaria. Jo vaig dir: escriptora! I, és clar, les cares de pomes agres van aparèixer de cop. La família devia pensar que mai no em guanyaria la vida. “Tan bona estudiant i vols dedicar-te a escriure!” El pes d'un germà economista, amb una carrera brillant, hi pesava és clar.

En fi, els meus pares em van donar suport en la meva decisió, hi van creure, i tinc la sort de guanyar-me la vida escrivint! M'apassiona la meva professió, la del periodisme, des de tots els seus vessants, premsa, ràdio i televisió.

Tot això us ho explico perquè sóc de les que penso que les criatures han de triar els estudis que els agradi, sense pensar si tindran futur professional o no. Si estudien el que desitgen, hi seran bons, destacaran i sabran sortir-se'n. Si no, de l'altra manera, pot ser no deixaran de ser mediocres, no hi destacaran perquè no sentiran aquella punxadeta que se sent quan et dediques a allò en què disfrutes.

Tinc una amiga, la Núria Parés, que sempre li ha agradat pintar. Fa un temps que s'hi ha abocat i pren temps al tempsper treure llapis i deixar-se anar damunt del paper en blanc. De cada un dels quadres se'n pot respirar la passió amb què enllaça el traç, un darrere de l'altre. Els colors, la vivesa dels colors, n'és una mostra.

I és el que us dic, si et dediques al que t'agrada, sempre hi destacaràs.

Us acompanyo l'entrada d'avui amb uns quants quadres inspirats per a les criatures. Us agraden?

Zoom

Zoom

Zoom