Criatures 21/04/2014

Sant Jordi. El compte enrere. L'entrevista al programa Via Lliure (RAC1)

1 min

El dissabte 19 vaig ser al programa de ràdio Via Lliure de RAC1. La Marta Cailà i la Cristina Cagioli em van entrevistar i vam parlar del llibre La pitjor mare del món, el manual (Columna). Va ser una conversa distesa, amena, fàcil. M'hi vaig sentir molt ben acollida per dues bones periodistes a qui vull donar les gràcies. La calidesa, de vegades, no sovinteja. De vegades sí, per sort. Aquí us deixo l'enllaç amb el podcast de l'entrevista. M'hi trobareu a partir del minut 33. Feu clic AQUÍ A l'entrevista vaig desvetllar el misteri de pa sucat amb oli sobre les signatures de Sant Jordi. El dia 23 seré a: la LLIBRERIA AL·LOTS Rambla Catalunya cantonada carrer Consell de Cent a les 12 hores amb el llibre La pitjor mare del món, el manual (Columna) i L'últim violí (Arcàdia)

a les 18 hores amb els llibres que tinc publicats amb Cruïlla (La col·lecció "Una noia N.O.R.M.A.L.", La llista d'aniversari, Cara de gos...) Però a totes dues hores us signaré qualsevol dels meus llibres, toqui o no toqui. No patiu.

stats