Criatures 20/05/2011

Taula rodona: Penedesfera

1 min

El dissabte 21 a les 12.30 se celebra la taula rodona Mares i pares que usen Internet per explicar vivències o compartir experiències. El fenomen de les “mares blocaires”. L'acte l'organitza i modera Gemma Urgell de Penedesfera. ( www.viniesfera.com) (http://bit.ly/FljwT). La Gemma ha tingut la temeritat de convidar-me i com que sóc una senyora educada, em portaré bé. Li agraeixo molt que m'ajunti amb d'altres mares que escriuen blogs. Sentir-se acompanyada en aquesta bogeria és bo. Mireu, mireu, la taula serà de nivell!!!

- Eva Piquer: escriptora i autora del bloc La feina o la vida - http://evapiquer.cat/ - Anna Pujabet: autora del bloc Mare de Bessons - http://www.annapujabet.com/ - Amalia Arce: autora del bloc: Diario de una mamá pediatra - http://dra-amalia-arce.blogspot.com/ - Anna Manso: autora del bloc: La pitjor mare del món - http://criatures.ara.cat/lapitjormaredelmon/ A veure, no hi haurà tantes persones com a la Plaça Catalunya de Barcelona, però reflexionarem i pancartejarem amb igual intensitat. Prometo crònica, anècdotes i tafaneries. M'he planxat el cabell i espero quedar fantàstica a les fotos.

Ah, i voteu, voteu al premi La Pitjor Mare del Món, Llista d'Honor i Llista de Deshonor, (http://www.manso.org) en breu hi haurà sorpresa. Més informació a twitter #penedesfera

stats