La pitjor mare del món

Anna Manso

Concurs la pitjor mare del món: el resultat. Ja tenim vicepresidenta!

M'ha costat molt, MOLT, però ja tinc vicepresidenta per al club dels pares i mares imperfectes que servidora presideix. La cursa electoral ha estat farcida de candidatures amb molts mèrits, MOLTS, fins al punt que si em quedava una punta de res de punyetes sobre aquella vegada que vaig perdre el MEC perquè estava explicant-li la vida a la meva amiga a la placeta, ara, mira, ja se m'ha passat. I aquella vegada que ens vam endur el petit a les festes de Gràcia i el vam arrossegar cotxet amunt, cotxet avall, res, res, al costat del que han explicat algunes de les persones candidates. Gràcies progenitors imperfectes per la valentia de sortir de l'armari i d'unir-se a aquest club al que fins i tot Groucho Marx voldria unir-s'hi.

Anem per feina. Aquí va el comunicat oficial:

Avui dilluns 2 de desembre de 2013, Berta Bruna, Anna Manso i Sílvia Rodríguez, reunides cibernèticament, hem decidit atorgar la vicepresidència del club dels pares i mares imperfectes, altrament conegut com «El club de la pitjor mare del món» o també com «allò que escriu la Manso quan es posa les ulleres de 3D», o també com «allò», a una candidata que ha mostrat una carrera meteòrica, imparable i ascendent cap a la imperfecció. Sí, és una dona i es diu:

VERO GREGO

(Aplaudiments!)

Com podeu llegir aquí, als comentaris, Vero Grego té mèrits més que suficients per representar-nos a les Nacions Unides, a la comissió de Seguretat Nuclear del Congrés de Progenitors Histèrics, a l'associació de veïns i a on faci falta.

Vero Grego assumirà el càrrec el dia 12 de desembre, a les 18:30, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia 62. Sí, és la data de la presentació del llibre La pitjor mare del món, el manual, i no hi podeu faltar!

La Vero Grego és una de les guanyadores d'un lot de llibres ofert per Columna edicions. El segon lot de llibres s'ha sortejat entre la resta de persones que han participat a les eleccions i ha recaigut en:

MAR GIL

(Més aplaudiments. Algun «oix» de les persones que no han guanyat)

Espero que la Mar Gil també vingui a la presentació i allà, in person, la presidenta del club li farà entrega del lot.

Gràcies a tothom per participar. Sabia que no em fallarieu, però el nivell dels candidats ha estat increïble. Visca la imperfecció! Visca! I, d'això, recordeu que el llibre ja és a les llibreries!

 

La presidenta