Els més guapos del món

OLGA VALLEJO

RECORDS DE LACTÀNCIA

Em diuen que és el millor del món però al principi em sembla una tortura. Fins que ens acomplem. Nosaltres tenim sort i ens acoplem. Llavors no em sembla el millor del món però sí és especial i maco. Increïble veure com sóc capaç d'alimentar el meu fill sense caçar, plantar ni anar al super. Del pit. Animal. Instintiu. Salvatge. Dolç i tendre. Íntim i públic, perquè nosaltres som molt pràctics: Quan té gana directe al pit, si plora al pit, per dormir al pit... Cada hora i mitja, de nit i de dia. No sé quan temps estem així però les nits es fan eternes. Encara ara de tant en tant m'explica que es va acabar la llet. Comença així i segueix amb les seves teories. Diria que fa mil anys però no. D'aquí poc en farà 5. Ja dorm d'una tirada. Quan se'm tira a sobre sembla increïble que pogués ser tan petit. 50 centímetres. 120 centímetres. Tant lluny, tant aprop.