Aprenent a ser mare

Mariona Visa

El meu primer gran llibre dels vehicles

 

Zoom

El meu primer gran llibre dels vehicles; Ed. Combel

 

Aquest llibre és actualment el favorit del meu fill petit. Fa temps que el tenim per casa, de fet és un dels regals de Reis, però havia quedat una mica oblidat i és justament ara, que acaba de complir dos anys, que l'ha redescobert amb entusiasme. Me'l demana en pic s'aixeca i és un dels últims que es mira abans d'anar a dormir.

El llibre mostra diferents tipus de vehicles, a doble pàgina. S'hi troben mitjans de transport de mar, de terra, d'aire, per la construcció, per la granja... Cada pàgina té solapes o vehicles amb els quals es pot interactuar una mica, ja sigui destapant, girant, estirant, obrint o tocant algunes de les textures que hi apareixen.

Al meu fill li agrada molt anar mirant cada vehicle, i segons l'època en té uns o altres de predilectes. Primer va ser el tractor, i ara és el camió de les escombraries, que reconeix de veure'l passar per davant de casa. Si coincidim que som a casa quan passa, ja fa temps que és un ritual anar-lo a veure cada cop que sentim el soroll. Recordo que jo ho fèiem amb la meva filla, i suposo que és una activitat habitual a moltes cases amb nens petits.

Com a curiositat, tot i que la gran majoria de llibres i joguines que tenim a casa són compartits pels meus dos fills indistintament, la meva filla no li fa cap cas a aquest llibre, no ha tingut interès ni en fullejar-lo! I això que quan era més petita era fan dels tractors i va ser una de les primeres paraules que va començar a dir! Ara, però, estem en una altra etapa, i poques coses poden competir amb el seu amor per les princeses i les fades!

Penso que és un bon llibre per a nens i nenes a partir d'un any i mig, i també per més grans, per aprendre els noms de molts mitjans de transport.

 

Zoom

El meu primer gran llibre dels vehicles; Ed. Combel

 

Zoom

El meu primer gran llibre dels vehicles; Ed. Combel

 

Zoom

El meu primer gran llibre dels vehicles; Ed. Combel