Aprenent a ser mare

Mariona Visa

Sorteig 4 anys de bloc!

El dilluns 3 de març farà quatre anys que vaig començar a escriure aquest bloc.

Quatre anys que han passat molt ràpid, i que han donat molt de sí!

Vull celebrar aquest aniversari fent dos regals a tots aquells que m'heu anat llegint, ja sigui des dels inicis o a partir de la meva incorporació al portal web de l'ARA Criatures.

I tot i que últimament la temàtica del meu bloc són els llibres infantils i els llibres de maternitat, el sorteig, aquest cop, no serà de llibres.

Però com veureu, amb els regals, els nens tindran via lliure per a fer volar la imaginació i explorar els seus universos de fantasia, que s'alimenten en gran mesura a través de les lectures.

Gràcies a la col.laboració de la pàgina de productes infantils babymims, faré un sorteig de dos joguines de la marca Oskar & Ellen,. Una marca sueca que té un catàleg de productes molt innovador i creatiu, amb molts elements per jugar a jocs simbòlics fets exclusivament de tela. La marca s'anomena igual que els dos fills de la seva creadora, Petra Rigby, que ha anat creant per ella mateixa totes aquelles joguines amb les que més gaudien els seus fills.

 

La pàgina babymims distribueix molts productes d'aquesta marca, i m'ha costat molt escollir-ne dos per fer el sorteig, ja que tots m'agraden molt. Són els següents:

 

1. Vaixell pirata. Un joc amb tots els elements per a que els nens puguin jugar a tripular un vaixell pirata: el vaixell, un capità, dos pirates, un tauló extraïble, canons, un cofre del tresor, un mapa del tresor i un tauró. Un total de 9 peces fetes de cotó i polièster, que es poden rentar a mà.

Vaixell pirata

 

Vaixell pirata

 

2. Nevera per a pícnic.

Amb aquesta joguina els nens podran recrear un berenar a l'aire lliure en qualsevol lloc i moment. El kit conté un total de 19 peces, entre les que hi ha un sandvítx complet (amb salami, formatge, cogombre i amanida), dos maduixes gegants, una pera, un suquet, dos vasos amb palletes, dos trossos de pastís, la nevera i un mantell. Tot també de cotó i polièster.

Nevera per a pícnic

 

Nevera per a pícnic

 

Us agraden? Jo els trobo xulíssims, pràctics i encertats per nens i nenes de totes les edats.

Les instruccions per participar són molt senzilles. Heu de deixar un missatge en aquesta pàgina (o a la pàgina aprenentasermare.blogspot.com) , mencionant:

- quin producte us agrada més de la pàgina de babymims (de la marca Oskar&Ellen o de qualsevol altra

- quin dels dos productes del sorteig us agradaria més guanyar, si és que teniu alguna preferència!

Hi ha temps d'apuntar-se fins el diumenge 1 de març. El dilluns dia 3 publicaré els resultats del sorteig i us demanaré als guanyadors una via de contacte per a fer-vos arribar el premi.

Animeu-vos a participar i molta sort a tothom!