Aprenent a ser mare

Mariona Visa

Dibújame una casa

Aquest és un altre dels fantàstics llibres de l'editorial Coco Books, que aposta sempre per llibres molt originals i creatius. "Dibújame una casa" és un llibre pensat per nens a partir d'uns 7 anys, i que agradarà també a nens més grans (i adults) interessats en l'arquitectura o el disseny.

El llibre té una estructura similar a "Mi maravilloso fashion book", del que en vaig parlar fa uns mesos. És a dir, és com un quadern per pintar i dibuixar, però que ensenya a la vegada nocions, en aquest cas d'arquitectura, i que fa pensar als nens sobre el sentit i la utilitat d'allò que dibuixen.

A través del llibre s'expliquen els diferents tipus de construccions en què podem viure, com cases en els arbres, iglús, búnquers, caravanes... I deixa espai als nens per a què en dibuixin les seves versions o hi afegeixen alguns elements.

Dibuixar una làmpada sobre una taula, dissenyar gàrgoles, dibuixar un monument per un esdeveniment recent, un pica-porta per una porta, o la vista que es tindrà des d'un gratacel són algunes de les activitats que es proposen en les més de 200 pàgines del llibre.

 

Dibújame una casa; Ed. Coco Books

 

També es mostren les obres de grans arquitectes com Le Corbusier o Gehry, així com edificis emblemàtics de vàries ciutats.

Els meus fills encara són petits per apreciar-lo, però a mi m'ha encantat. Penso que és una molt bona proposta per a familiaritzar els nens amb els termes arquitectònics tot jugant, de manera molt creativa.

 

L'autor és Thibaud Herem, artista que destaca pels seus dibuixos i litografies detallades d'edificis reals de grans ciutats.

Dibújame una casa; Ed. Coco Books

Dibújame una casa; Ed. Coco Books