Activitats amb nens 29/09/2021

Torna el teatre familiar al SAT!

El dissabte 2 d’octubre, Teatre al Detall porta al SAT! 'La motxilla de l’Ada', la seva última i ambiciosa producció

2 min
'La motxilla de l'Ada' arriba al SAT!

A partir del dissabte 2 d’octubre, Teatre al Detall torna al SAT! Sant Andreu Teatre amb la seva última producció, La motxilla de l’Ada, la història d’una nena trans que lluita per la seva identitat.

Amb aquesta obra, Teatre al Detall ret homenatge a una companya de classe de la seva filla que, amb vuit anys, decideix deixar enrere un nom amb el qual mai s’havia sentit identificada. La història la narren uns pares que per última vegada explicaran el trànsit de la seva filla Ada i com s’allibera de la ema d’Adam, una motxilla pesada que feia temps que arrossegava.

La motxilla de l’Ada és la història de l’acompanyament d’uns pares a la seva filla per un camí gens fàcil. Una història complexa explicada amb delicadesa, sensibilitat i emoció que acompanya les famílies en la reflexió sobre el gènere, el valor de la diferència i la importància de la identitat.

Escrita per Jordi Palet i dirigida per Josep Maria Segura, l’obra compta amb la música en directe de La Tresca i La Verdesca, amb una trajectòria de més de vint anys creant i interpretant música per a tota la família.

La motxilla de l’Ada, estrenada al Festival Grec l'estiu passat al SAT!, tanca una trilogia escènica i musical dedicada a les “nenes valentes”. Va començar amb L’Endrapasomnis, en què una nena de nom Dormissona aconseguia vèncer les pors que li feien perdre el son, i va continuar amb La nena dels pardals, un relat inspirat en un episodi de la història recent de la Xina en el qual una altra nena, la Ming Li, s’enfrontava a les lleis d’un dictador i ens mostrava la saviesa innata dels infants al salvar uns pardals injustament acusats de malmetre les collites. Totes dues han sigut propostes amb un gran èxit.

Informació pràctica

  • La motxilla de l'Ada
  • Cia. Teatre al Detall
  • 2, 3, 9, 10, 12, 16 i 17 d’octubre
  • Horari: dissabtes a les 17.30 h, i diumenges i festius a les 12 h i a les 17.30 h
  • Durada: 70 min
  • Idioma: català
  • Preu: 9,50 €
  • A partir de 5 anys

stats