Activitats amb nens 19/05/2017

14 propostes per al cap de setmana

Propostes per gaudir en família del cap de setmana

A.f.
7 min
Aquest cap de setmana, Fira dels Clicks al Poble Espanyol

A punt, un nou cap de setmana. Ja heu fet plans per gaudir-ne amb la canalla? Sembla que farà solet, així que aprofiteu per sortir!

Fira dels clics al Poble Espanyol

Aquest cap de setmana, els clics de Playmobil es convertiran en amos i senyors del recinte de Montjuïc: exposició, estands de venda, concurs de diorames, gimcana, tallers infantils i projecció de curtmetratges centraran la programació d'aquesta fira dirigida als més petits i també als nostàlgics d'aquests històrics ninots. Els Jocs Olímpics de Barcelona 1992, l'arribada de l'home a l'espai, troglodites, dinosaures, l'Edat Mitjana, el Far West i la revolució industrial seran alguns dels temes presents en els diorames exposats.

Fira dels clicks al Poble Espanyol

Festival de Titelles Romà Martí a Caldes de Montbui

El tercer diumenge de maig ja és tradició que a Caldes de Montbui hi hagi espectacles de titelles. La cita és a l'escenari habitual, la plaça de l'11 de Setembre i els altres escenaris del Festival de Titelles Romà Martí. Enguany la programació del festival la configuren 13 companyies (onze de catalanes i dues de provinents de Guadalajara i Pontevedra), que actuaran per a tots els públics entre dissabte i diumenge. Entre elles, Titelles Naip (de Vic), que encetarà el programa d'activitats amb un taller de disseny i construcció de titelles utilitzant diferents tècniques i materials, i per cloure'l hi haurà la companyia Teatre al Detall (de Calella) amb la història d'un nen que és molt llepafils amb el menjar. Entremig, companyies consagrades com la de Jordi Bertran o Tanxarina i d'altres de novelles com Tactilicuä. Els espectacles programats s'adrecen a un públic familiar, en un entorn lliure del trànsit rodat i aprofitant al màxim els espais a l'aire lliure.

Festival de Titelles  Romà Martí

Dia dels museus a Tarragona i les Terres de l'Ebre

tretze museus del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre obren aquests dies les seves portesactivitats gratuïtes per a totes les edats

La nina d'Ivori

FITKAM, fira infantil de teatre de Montmeló

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar, Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Montmeló, organitza la 5a edició de FITKAM. Durant tots dos dies es representaran 45 espectacles infantils i familiars de gèneres tan diversos com la dansa, els titelles, el clown, el teatre musical, els contacontes o instal·lacions. El FITKAM tindrà lloc en 10 espais diferents de la ciutat, i oferirà una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors.

b686368e-1f72-4a29-9481-088cb90e441e

Cita amb la màgia a Sant Joan de Mediona

Sant Joan de Mediona tornarà a ser aquest cap de setmana la capital internacional de la màgia. Acollirà una nova edició de MediMàgicPer això els organitzadors, els Amics de la Màgia del Penedès, han preparat tot un seguit d'activitats que van des d'una gran gala internacional fins a espectacles de màgia gratuïts que es duran a terme tot el cap de setmana pels carrers i diferents carpes desplegades per tot el municipi. Hi actuaran més d'una vintena de mags, entre els quals, Mag Lari, Juan Mayoral, Maga Huang Zheng, Mag Guay o el Mag Aizpi. També hi haurà un festival de màgia infantil, conferències per a mags i sessions 'magigolfes'.

MediMàgic2017

Més màgia a Bagà

D'altra banda, avui i demà té lloc a Bagà la 1a edició del Festival de Màgia, "El Pont Màgic", organitzat pel mag Pau Segalés . Avui, divendres (20 h), al Teatre Casal de la Vila es viurà l'espectacle interdisciplinari 'El temps de la màgia', dinamitzat per Pau Segalés i promogut des de l'Ajuntament de Bagà a través del grup Música Baganesa i el grup de teatre La Faia. Ja demà, dissabte, hi haurà uns tallers al CEIP Galceran de Pinós i a la tarda, a partir de les 17 h, es podran veure tres espectacles. Començarà amb Eduard Juanola, continuarà amb Fèlix Brunet i acabarà amb Pau Segalés. El festival culminarà al Teatre Casal de la Vila amb 'Circus', del duo argentí multiguardonat a escala mundial, Brando i Silvana.

Festival de Màgia a Bagà

Festa Somriu per la Infància a PortAventura

Demà dissabte se celebra la cinquena edició de la Festa Somriu per la Infància a Port Aventura. Aquest dia és molt especial, perquè gràcies al suport de la Fundació Port Aventura milers d'infants i adolescents en situació de vulnerabilitat poden accedir al parc i es fa realitat així la tan lluitada igualtat d'oportunitats. A més, aquell dia, tothom que vulgui sumar-se a la festa podrà fer-ho comprant entrades a un preu doblement especial: primer perquè tindran un preu ajustat de només 20 €, i segon perquè la recaptació aconseguida es destinarà a projectes a favor de la igualtat d'oportunitats entre infants i adolescents.

festa Fedaia

Viure el Parc de Joan Miró

La primavera ha arrencat amb força i un any més Camí Amic ha organitzat una extensa i variada programació al Parc Joan Miró. Tres mesos d'activitats gratuïtes i a l'aire lliure per passar-s'ho bé en família. Aquest diumenge , d'11.30 h a 13.30 h es farà l'activitat 'Famílies en bicicleta'. Jornada familiar dedicada al cicloturisme en família. Com es pot planificar el viatge, gaudir i educar a ritme de pedal. Taller de construcció de cistelles per a la bicicleta amb material reciclat i gimcana d'habilitats en bicicleta per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Activitats al Parc de Joan Miró

La cultura urbana protagonista a l'Ateneu Popular 9 Barris

Aquest dissabte, el Cítric, festival de cultura crítica i popularamb l'espectacle 'Sinestesia', de la companyia Iron Skulls i el 'sound system' artesanal de Rebelmadiaq. La jornada, que començarà a les 16 h, s'ha organitzat conjuntament amb el Festival Hop i el col·lectiu Rebelmadiaq, tindrà tallers de grafitis i 'break dance' per a totes les edats. La jornada començarà a les 16 h amb un taller de grafitis per a totes les edats i a partir de les 17 h els 'breakers' prendran el carrer en l'anomenada Concrette Battle, un campionat de 'break dance'.

Cítric a l'Ateneu 9 Barris

Activitat familiar a la Fundació Miró

Demà, dissabte, de 10.30 h a 19 h, a la Fundació Miró es porta a terme l'activitat familiar 'Arquitectura i paisatge' una jornada familiar en el marc de la Setmana de l’Arquitectura, amb la ruta-taller 'Caçadors de llums i ombres', 'Jocs d'arquitectura' i els tallers 'Arquitectura doblegada' i 'Un museu com una casa'.

Familimiro

Descobrir l'univers Picasso a L'Auditori

L'Auditori estrena 'Pica-so' que us proposa descobrir l'univers musical del pintor. De la mà de Pablo Picasso, us acostareu al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i, fins i tot, al cuplet i a la 'chanson' francesa. En podeu gaudir aquest cap de setmana en sessions dissabte i diumenge.

Pica-So a L'Auditori

Diverfesta 2017

La Fundació Salut Alta celebra la Diverfesta aquest dissabte de 10h a 14h a la plaça Antonio Machado del barri de la Salut de Badalona. El fil conductor de les activitats serà el treball d’educació emocional que es duu a terme als projectes de l’entitat. Concebut com un esdeveniment participatiu per fomentar la cohesió social i l’esperit cívic al barri, infants i famílies podreu gaudir de jocs, tallers, actuacions, menjars del món i un munt d’activitats que tindran lloc en aquesta plaça de Badalona.

Diverfesta 2016

Primavera tropical a l'Aquàrium de Barcelona

L'Aquàrium de Barcelona té en marxa un nou programa d'activitats, el Primavera Tropical, cada cap de setmana fins al 25 de juny. Es tracta d'un seguit d'activitats lúdiques i educatives enfocades a conèixer els peixos tropicals que hi ha a la instal·lació. Des d’un joc de pistes sobre peixos tropicals al voltant de les peixeres fins a una activitat on podràs parlar amb un cuidador per conèixer més coses de les aigües tropicals, o un taller de xapes infantil inspirat en els colors dels peixos. Gràcies al Primavera Tropical, els visitants descobrireu de manera lúdica moltes peculiaritats d’aquestes espècies.

Primavera tropical a l'Aquàrium

Espectacle familiar a la Casa Elizalde

Diumenge, a les 12 h, nova sessió del programa d'activitats familiars de la Casa Elizalde de Barcelona. El pallasso Nando Caneca presenta el seu espectacle 'Wooow!!!' Un homenatge al joc i a l’amor, una amalgama en clau d’humor, una travessia esbojarrada que barreja el circ, la màgia, el gest i la improvisació. Recomanat per a tots els públics.

Nando Caneca
stats