Activitats amb nens 17/02/2022

El Festival de Titelles de Barcelona torna al Poble Espanyol

Els dies 19, 20, 26 i 27 de febrer se celebra la 12a edició en versió XS

2 min
Durant dos caps de setmana s’oferiran espectacles de carrer, de sala, itinerants a l’aire lliure i tallers d’artesania

El Festival de Titelles de Barcelona arriba a la seva 12a edició els propers 19, 20, 26 i 27 de febrer amb més de 50 funcions a càrrec de 12 companyies que es podran veure en diferents espais del Poble Espanyol.

Any rere any, el Festival persegueix l'objectiu d'obrir al públic familiar les portes del teatre de titelles, objectes i de carrer en un entorn arquitectònic únic en el qual l’espai exterior pren un gran protagonisme. La programació, molt variada, està integrada per propostes de companyies de teatre emergents i consolidades, principalment catalanes.

El certamen es manté fidel al seu esperit original: oferir una programació que estableix complicitat amb el públic familiar i també amb el sector professional dels titelles, i que dona especial importància al carrer com a espai escènic, aprofitant el valor arquitectònic del Poble Espanyol i els 40.000m2 de recinte a l’aire lliure. A més, el festival vol aportar al sector dels titelles un espai de difusió, únic a la ciutat de Barcelona i, a partir d’una mirada transversal, apropar el sector a nous públics.

Espectacles de carrer, de sala i obres itinerants

Una de les propostes del festival són els espectacles de sala, que es representaran a l’Hivernacle de la Plaça Major i a la Carpa i tindran entre 50 i 60 minuts de durada: La terra dels babaus, de la companyia El Ball de Sant Vito; Hansel i Gretel, de Titelles Vergés; El porquet que volia veure el món des de dalt, de la companyia Animamundi; La sirena hidràulica, de Matito; Contes del binomi, de la companyia Binixiflat; Pols d’estrelles o de com Nawal va decidir néixer, de Mercè Framis i Circoland, de la companyia La Sola. Els espectacles de sala tindran l’aforament limitat i caldrà reservar localitat prèviament.

Els espectacles de carrer, d’entre 15 i 25 minuts de durada, són La veritat de les princeses, de La Boia Teatre; Rínxols d’ós, de La Cuentista Teatre; Invents, de la companyia La Sola i Putxinel·li i Tereseta, de Marionetes Nòmades.

Finalment, les obres itinerants, d’uns 30 minuts de durada, seran Traps, de la companyia Efímer, i El meu amic Brutus (cia. El Príncep Totilau).

Tant els espectacles de carrer com les obres itinerants es representaran en diferents horaris al llarg de les quatre jornades i no caldrà reservar localitat. Els podran veure per ordre d'arribada les persones que hi hagi en el recinte en aquell moment fins a completar l'aforament.

Titelles… i tot el Poble Espanyol

Les entrades inclouen la visita a tot el Poble Espanyol. Per tant, els assistents podran aprofitar per visitar tots els carrers i places del Poble, admirar els més de 100 edificis que constitueixen aquest recinte històric, lliscar pels tobogans gegants i visitar el Museu d’Art Contemporani Fran Daurel, la recentment instal·lada exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol o la instal·lació audiovisual Fiesta.

Informació pràctica

Festival de Titelles de Barcelona Edició XS al Poble Espanyol 19, 20, 26 i 27 de febrer de 10h a 18h

Preus:

Adult / Infantil (de 4 a 12 anys): a partir de 10€ 

Pack 3 entrades: a partir de 25,50€ anticipada online

Pack 4 entrades: a partir de 34,50€ anticipada online

Menors de 4 anys i abonaments anuals: entrada gratuïta (nens i nenes 0 a 3 anys anys tenen l'entrada gratuïta als espectacles de sala sempre que seguin a la falda d'un adult i no ocupin localitat)

Les entrades són vàlides per a un dia i permeten l’accés al recinte i a tots els espectacles sempre que hi hagi disponibilitat. Cal reservar localitat prèviament per als espectacles de sala.

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com

stats