Criatures 02/06/2020

Un festival musical per a tota la família

Us Estrimem Fest, un festival per 'streaming' que agrupa els referents de la música familiar

A.f.
2 min
Reggae per Xics és un dels grups que actuaran al festival

La crisi del coronavirus ha posat a la corda fluixa sectors com el cultural, que encara no sap quan podrà reprendre l’activitat amb total normalitat. En aquest context, i sota el lema “Mentre no tornem a les places i als teatres... US ESTRIMEM FEST”, quatre dels grups més reconeguts de la música familiar a Catalunya uneixen esforços i presenten el 1r Festival de Música Familiar en streaming

Us Estrimem Fest és una iniciativa dirigida per Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Reggae per Xics i Xiula que surt de la necessitat de tornar als escenaris i oferir un contingut musical de qualitat per a les famílies confinades, a més de donar suport econòmic a músics, productors, tècnics i muntadors. Aquest format exclusiu i íntim es farà des de l’Auditori de Girona i comptarà amb 5 càmeres i un equip de realització professional per enviar l’emissió en directe a les cases d’arreu del territori.

Programa del festival Us Estrimem Fest

El festival convida a gaudir de la cultura en família per homenatjar els tres mesos de confinament. Els grups oferiran interacció en directe des de les xarxes socials i a més, es podran veure els concerts 24 h després de la seva emissió en directe. Seran dos caps de setmana (els del 6 i 13 de juny), per ballar, cantar i gaudir en família.

Dàmaris Gelabert és una de les impulsores del certamen

El festival compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Auditori de Girona i Tiquet Concerts com a plataforma de venda online de tiquets. L’entrada constarà d’un abonament familiar únic per veure els quatre concerts amb un cost de 20 € . Les entrades ja estan a la venda. Trobeu tota la informació i podeu comprar les entrades aquí.

stats