Activitats amb nens 02/09/2021

'Rock party', una experiència musical única

El Poble Espanyol convida a fer un viatge per la història de la música

Criatures
1 min
'Rock Party' fa una repassada pels grans èxits de la música des dels anys 50.

Quatre músics, dos cantants, un escenari, 30 grans hits dels anys 70, 80 i 90, una història narrada i interpretada de manera divertida i tota la diversió per a petits i grans! Això és Rock party, un trepidant espectacle-concert participatiu fet i pensat per a les famílies.

La proposta és iniciar aquest viatge als anys 50 amb el jazz, pare del rock'n'roll. Després de conèixer l'Elvis, volareu fins al Regne Unit per descobrir la banda que va revolucionar el món de la música: The Beatles. Tornareu a creuar l'oceà i fareu escala a Jamaica, on, gràcies als temes de Bob Marley, coneixereu els ritmes reggae, i després tornareu als Estats Units per cantar els grans èxits dels reis del pop, Michael Jackson i Madonna. Ja de tornada a casa reviureu els millors temes del rock català!

'Rock party' proposa un viatge per la història de la música moderna.

És una experiència musical única que es pot viure en família, ja que està recomanada a partir dels 3 anys, i cal tenir present que l'entrada a Rock party inclou la visita al Poble Espanyol durant tot el dia.

Podreu gaudir de Rock party tots els dissabtes de setembre, a les 12 h. El concert té una durada de 55 minuts i hi ha una promoció en línia de venda d'entrades de la qual us podeu beneficiar aquí.

stats