Oci a casa 19/10/2019

Novetats editorials de tardor

Propostes de lectura per a infants

Aure Farran
4 min
Novetats editorials de tardor

Aquí teniu algunes novetats editorials del sector de la literatura infantil per a aquesta tardor. N'hi ha per a tots els gustos!

Bitxopoemes i altres bèsties

LEIRE BILBAO, JAUME SUBIRANA I MAITE MUTUBERRIA. EDITORIAL KALANDRAKA

Volen, repten i rugeixen poèticament. En aquests versos, divertits i juganers, hi habiten conegudes criatures que us sorprendran amb el seu enginy i la seva originalitat. Els protagonistes són criatures -des del mussol fins al lleó, passant pel pop i la tonyina- que viuen a la terra, a l’aigua o a l’aire. A partir de 6 anys.

Bitxopoemes i altres bèsties

Enigmes de por

VÍCTOR ESCANDELL I ANA GALLO. ZAHORÍ BOOKS

Deu relats enigmàtics dels clàssics de terror dels nostres temps. Per poder resoldre els enigmes primer haureu de fer servir un desencriptador per desxifrar-los! Com ens podem protegir de les bruixes? Què ha passat a la festa de Halloween? A partir de 9 anys.

Enigmes de por

Estic guapa?

NAYAT KAID. COSSETÀNIA EDICIONS

La girafa vol saber si està guapa. Ho demanarà als seus amics, l’ocell, la serp i el tigre. Què li diran? Un conte ple d’humor i de color per entendre que la veritable bellesa es troba en el nostre interior que és una molt bona reflexió sobre aquest concepte. Recomanat a partir de 6 anys.

Estic guapa?

La veïna més dolenta de totes les veïnes

JORDI SIERRA I FABRA I LAIA BERLOSO. EDITORIAL LA GALERA

A través d’un record d’infantesa, l’autor descobreix una velleta amb dues cares i un nen que indaga en els secrets d’aquesta veïna que ha aconseguit enganyar tothom. A partir de 8 anys.

La veïna més dolenta de totes les veïnes

Explorem... Descobriu la ciutat en família

DIVERSOS AUTORS

EDITORIAL MEDITERRÀNIA

Noves guies familiars per descobrir en família Lleida, Tarragona i Girona. Us proposen recórrer i explorar cada ciutat amb un munt de rutes, activitats i jocs. A més, descobrireu la història de la ciutat, els seus monuments, els principals museus i molts altres racons per viure com uns autèntics exploradors. A partir de 5 anys.

Explorem Lleida!

La bèstia del senyor Racine

TOMI UNGERER. BLACKIE LITTLE

Una obra inèdita d’un autor genial i irreverent. Un conte sobre un senyor de cognom Racine, un animal d’allò més curiós i una gran sorpresa... Per aprendre que la primera norma per ser feliç és no prendre’s les coses gaire seriosament. Recomanat a partir de 5 anys.

La bèstia del senyor Racine

Qui ha estat?

JAUME COPONS I GUSTI. EDITORIAL COMBEL

A la Rosa sempre li toca el rebre quan a casa algú ha fet una malifeta. Però ella, fixant-s’hi molt, és capaç de trobar-ne els veritables culpables. I vosaltres? Cas per cas, jugueu a descobrir el culpable observant l’escena amb atenció. A partir de 3 anys.

Qui ha estat?

Baba, no vull dormir

MÍRIAM TIRADO I JOAN TURÚ. EL CEP I LA NANSA

La protagonista del llibre és Baba, una mussola encarregada de la nit que protegeix els nens mentre dormen. Ajuda tothom a aconseguir un son dolç a través de la respiració i la consciència del propi cos. Un llibre per anar a dormir amb música de Xiula. Recomanat a partir de 2 anys.

Novetats editorials de tardor  Bitxopoemes  i altres bèsties Enigmes de por Estic guapa? La veïna  més dolenta... Explorem... Descobriu la ciutat en família La bèstia  del senyor Racine Qui ha estat? Baba, no vull dormir La Caputxeta vermella Un indi com tu  i com jo Louisiana  o els camps de cotó

La Caputxeta vermella

BEATRIX POTTER I HELEN OXENBURY. EDITORIAL JOVENTUT

Una nova versió d’un conte clàssic. Potter va apostar per la versió més sinistra de la narració, amb un llop vil i astut, que acaba com el conte original. Recomanat a partir de 5 anys.

La Caputxeta vermella

Un indi com tu i com jo

E. SASSEN I M. VAN DER LINDEN. EDITORIAL TAKATUKA

El Boaz és un noi solitari fascinat pels indis i els ponis.

A l’escola coneix l’Aisha, que sembla índia i es comunica amb dibuixos, com els indis. Una història sobre la solitud, l’amistat, la immigració i el racisme. A partir de 9 anys.

Un indi com tu i com jo

Louisiana o els camps de cotó

ELS AMICS DE LES ARTS I TXELL DARNÉ. EDITORIAL NANIT

Una cançó d’Els Amics de les Arts convertida en conte. Parla de la família i de les relacions que s’hi estableixen, viatja a través de la nostàlgia i mostra la riquesa que suposa la diversitat cultural que hi ha al món. A partir de 5 anys.

Louisiana o els camps de cotó
stats