Activitats amb nens 20/03/2020

Anem d'estrena! Els SuperHerois presenten el seu primer videoclip

Els SuperHerois estrenen al 'Criatures' el primer videoclip del seu primer disc d'estudi

A.f.
1 min
Els Superherois estrenen el tema 'La gran aventura'

Famílies, prepareu-vos que avui anem d'estrena sense sortir de casa! Els SuperHerois, grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual, han decidit avançar l'estrena del videoclip del primer tema del seu nou disc, que s'ha de publicar per Sant Jordi, perquè en pugueu gaudir en família aquests dies de confinament.

Es tracta de La gran aventura i el videoclip ens presenta la Berta, una superheroïna que decideix deixar de la ciutat per anar a la muntanya a viure noves experiències. Allà coneixerà diferents animalons que l'acompanyaran en el seu viatge. Una aventura que ara mateix no poden viure en persona les criatures, però que el grup convida a experimentar des de casa.

Els SuperHerois són cinc músics –David Costa, Albert Oliva, Esteve Martínez, Xavi Centelles i Angel Abad–, un titellaire i altres personatges –com el Super Popi– que s'encarreguen d'interpretar de forma divertida i pedagògica les cançons d'aquest nou disc. Un treball que que neix de l'espectacle musical i teatral que el grup ha fet girar els darrers anys amb molt bona acollida per part del públic, i que té la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida.

stats