Tallers per aprendre a gaudir de la jardineria

Tallers per aprendre a gaudir de la jardineria / G.C. BORDAS Zoom

Naturalment per a Nens i Nenes és un projecte que va néixer fa 6 anys al Garden Center Bordas de Gavà amb l'objectiu d'acostar el món vegetal i animal als infants mitjançant un munt d'activitats lúdiques. L'escenari: parcs, jardins i horts. Els espectadors: mestres i pares. Els grans protagonistes: els infants.

El Garden Bordas, amb més de 5 hectàrees de jardí, amplia any rere any espais amigables per als nens. Un entorn natural perfecte per fer xerrades i tallers, especialment de jardineria, per a escoles i famílies. També tallers de pintura, escultura, animals de companyia, passejades amb ponis i sessions de contacontes, entre d'altres. Tot plegat, entenent que un jardí és el primer pas, per a un infant, per descobrir la natura.

Aquest mes de novembre hi ha previstes diverses activitats. Avui, a les 17.30 h, taller de jardineria centrat en la castanyada. Dissabte que ve, dia 9, a les 12.00 h, sessió de contes. Dissabte 23, a les 17.30 h, taller d'escultura; i el dia 30, a les 12.00 h, taller de jardineria Decorem la Casa per Nadal.e

Naturalment per a Nens i Nenes

Dissabtes i diumenges

Garden Center Bordas

Av. del Mar, s/n. Gavà

www.jardineriabordas.com