Criatures 20/07/2013

Pren nota

Propostes en família

2 min

Cinema Verdi Kids - Barcelona

El cinema barceloní Verdi mostra una sensibilitat especial pels més petits de la casa i estrena de manera periòdica llargmetratges d'animació per afavorir que les famílies, amb les criatures al capdavant, acudeixin a la sala a gaudir del millor cinema. Aquesta setmana han estrenat Zarafa , un relat d'amistat i aventures.

Bibliopiscina a la Piscina Municipal de la Devesa - Girona

Entre l'1 de juliol i el 30 d'agost i de dilluns a divendres entre les 16.00 i les 19.30 h la Piscina Municipal de la Devesa acull un espai de llibres, diaris i revistes destinat als grans i petits perquè tots plegats gaudeixin d'una estona de lectura en família. Un cop per setmana, a més, els infants gaudiran de contes a la fresca.

Natura als parcs - Lleida

L'Ajuntament de Lleida organitza la tercera edició de Natura als parcs , un programa que pretén acostar a la ciutadania els parcs i places de la ciutat a través d'activitats mediambientals que donen a conèixer els arbres dels espais públics de Lleida. L'activitat es durà a terme tots els dimecres de juliol i agost entre les 19.00 i les 21.00 h en diversos parcs i places de la ciutat.

Festes de Sant Magí - Tarragona

Entre els dies 14 i 19 d'agost la ciutat de Tarragona celebra la seva festa major, les Festes de Sant Magí, que enguany acullen un total de 173 actes destinats a tots els públics. Destaquen les curses infantils, el fòrum de la iMAGInada, la pintada de grafitis, la Travessa infantil d'Andròmines o la festa de l'escuma.

'Natural is... healing Ibiza'

Tots els dissabtes de 10.30 a 14.30 h el barri eivissenc de La Marina acull un conjunt d'activitats relacionades amb la salut, l'alimentació i el medi ambient adreçades a les famílies. Espectacles i tallers amb vocació lúdica i educativa.

stats