Festival de música per a nens i nenes

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 12 anys i per als seus pares. Tot està pensat i dissenyat perquè la família pugui gaudir de la música amb volums adequats, concerts curts, varietat d'estils i artistes amb una predisposició molt especial.

Els grans sempre tenen l'oportunitat d'anar a veure els grups que els agraden en directe; i l'oferta és variada, amb 12 concerts en un dia. El festival comptarà amb 5 escenaris: l'escenari del Teatre Auditori, la Carpa (darrere de l'Escola de Música), el pati de l'Escola de Música, l'escenari de l'Aula Magna i l'Aula Polivalent (concert de clàssica). Però, de fet, tot l'espai del festival serà un gran escenari on hi haurà exposicions (una de les quals dedicada als 25 anys del grup Els Pets), signatures de discos, concursos i molt més!

Al cartell del Petits Camaleons hi figuren, entre d'altres, Blaumut, Gossos, Joan Dausà, Andrea Motis & Joan Chamorro (foto) i Macaco. Les activitats es faran dissabte i diumenge d'11.30 h a 19 h.e

Petits Camaleons

Dissabte 5 i diumenge 6

Teatre Auditori

Sant Cugat del Vallès

www.petitscamaleons.com