Nens, on anem?

Festa Pallasso! a la Pedrera

Festa Pallasso! a la Pedrera / FUNDACIÓ CATALUNYA - LA PEDRERA Zoom

Per quart any consecutiu la Fundació Catalunya - la Pedrera organitza demà una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies podran trobar en diferents espais de la Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura i moltes altres activitats. Festa Pallasso! és una manera d’apropar-nos al món dels pallassos i a una peculiar manera d’expressar-se.

Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació Catalunya - la Pedrera vol transmetre, de manera lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el cinquè aniversari de la seva mort.

Un cop més aquesta iniciativa converteix la Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos. Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una manera educativa i divertida amb la participació de Claret Clown, Katraska, Martademarte, Tombs Creatius, Los Herrerita i Pepsicolen, entre d’altres.e

IV Festa Pallasso!

Diumenge 10 maig. D’11 h a 19 h

La Pedrera

Per a nens a partir de 3 anys

www.lapedrera.com