Família, què podem fer?

L'agenda per no donar treva a l'avorriment

Família, què podem fer? Zoom

Dissabte, 19 d’agost

Jocs de taula. Diversos jocs per a al·lots a partir de 12 anys a partir de les 11 h a la Biblioteca de Son Gotleu.

III Cursa popular Galatzó - Royal Paola. A les 19 h al recinte firal Es Molí de la urbanització Galatzó (Calvià).

‘Mickey en busca de la Magia Perdida’. Una nova aventura màgica de Mickey, Minnie, Donald i Goofy. Il·lusions Teatre presenta aquest musical màgic en el qual el públic ajudarà els protagonistes a aconseguir salvar el Regne de la Fantasia abans que Malèfica i els éssers malvats dels contes n’obtinguin el poder. Un recorregut musical per gaudir en família i descobrir els secrets del Regne Màgic. Es representarà dissabte 19 i diumenge 20 a les 20 h a l’ Auditòrium de Palma.

‘Hotel Transilvània 2’. Cinema a la fresca a Palma amb la seqüela d’ Hotel Transilvània. Tot sembla millorar a l’hotel Transilvània. que ja no és “només per a monstres”, sinó que s’hi accepten també hostes humans. El que preocupa el comte és que el seu adorable net Dennis, mig humà i mig vampir, no doni cap senyal de vampirisme. Al parc de la Mar a les 21.30 h.

‘07750 El Musical’. Estrena de la pel·lícula que ha filmat l’Escola d’Estiu Castell de Santa Àgueda. A les 21.30 h a la plaça d’Espanya de Ferreries.

‘DOT’. Sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Agafant com a punt de partida l’estimulant treball de l’artista nord-americà Sol Lewitt, es transformarà una gegant paret blanca en un espai ple de color. Es representarà a les 12 h al Teatre d’Artà.

‘Cars 3’. En aquesta nova entrega de Cars, Rayo McQueen queda relegat de les curses per les noves generacions i per reprendre la seva carrera necessita l’ajuda d’una jove mecànica, Cruz Ramírez, que té un pla per guanyar, a més de la inspiració del finat Fabulós Hudson Hornet i un parell de girs inesperats. Es podrà veure dissabte 19 i dimarts 22 a les 18 h al Teatre Cine de Capdepera.

Taller de mandales. Petit taller que pretén iniciar els joves i els infants en el món dels mandales i mostrar-los com una forma d’oci i/o concentració. A continuació, els usuaris podran realitzar el seu propi mandala partint de les plantilles que els facilitaran. Es durà a terme a les 10.30 h a la Biblioteca de Son Cladera.

Jocs de taula. Els jocs de taula són una alternativa d’oci divertida i sana, però no parlam dels tradicionals, sinó de jocs que combinen estratègia, negociació i astúcia... Se’n podrà gaudir a les 11 h a la Biblioteca de Son Gotleu.

Diumenge, 20 d’agost

Jocs infantils. Diversos jocs per a infants a partir de les 17.30 h a ses Alzines (Sant Lluís).

‘Vulgarcito’. Espectacle familiar a les 20 h al claustre de Sant Diego - Pati de la Lluna d’Alaior.

Dilluns, 21 d’agost

IV Gimcana de Sant Bartomeu. Recorregut de proves de destresa i enginy per equips sobre protocols i els costums de les festes de Sant Bartomeu de Ferreries. Dirigida als joves a partir de 8 anys. Serà a les 18.30 h a la plaça d’Espanya.

Dimarts, 22 d’agost

Cream anuncis per ajudar els animals sense llar. Activitat per a al·lots a partir de 7 anys en què es crearan anuncis perquè la gent adopti o deixi d’abandonar animals. Es realitzarà de 17.30 a 19.00 h a la Biblioteca Municipal de Son Gotleu.

‘Vaiana’. Cinema a la fresca. Aquesta història té lloc fa dos mil·lennis a unes illes del sud del Pacífic. La protagonista és Vaiana Waialiki, una jove que desitja explorar el món navegant per l’oceà. Es projectarà en català a les 21.30 h a la plaça de Sant Joan de Son Servera.

Dimecres, 23 d’agost

Mel i Sucre. Animació infantil amb divertides cançons d’aquest grup tan peculiar. Se’n podrà gaudir a partir de les 19 h a la plaça Major de Consell.

Gran festa infantil amb els Petits Pirats. A l’abordatge! Els pirates han arribat a ses Salines! Però aquesta vegada amb música i jocs. A la plaça Major de ses Salines a partir de les 17 h.

Gran cercavila i recollida de joies. Nins i nines, pares i mares que els acompanyau, desafiau la calor, posau-vos la gorra i preparau-vos per recollir les joies al mateix temps que us trobareu amb el Dimoni Vell i els seus escolanets infernals. Tot això, amb l’acompanyament dels Xeremiers de ses Salines. El lloc de sortida és la plaça Major salinera a les 18.15 h.

‘Mig Joan’. Laia Galceran explica un conte als nins d’entre 3 i 7 anys per fer-los veure que el joc no té gènere. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública d’Alaior.

Dijous, 24 d’agost

Jugam amb números i lletres. Fent ús de la pissarra blanca, jocs amb números i lletres de 17.30 h a 19.00 h a la Biblioteca Municipal de Son Gotleu. Activitat per a infants a partir de 7 anys.

Jocs tradicionals. Corregudes a peu, estirar corda… Una estona tradicional. S’hi han de dur sabates i roba còmodes. Serà a les 17.30 h a l’ avinguda de Francesc de Borja Moll de ses Salines.

‘Emmiralla’t en un llibre: segon reflex’. L’Hora del Conte amb Mariona Trenchs a les 18.30 h a la Biblioteca Pública de Ciutadella.

Divendres, 25 d’agost

‘Yee-haw’. ‘Yee-Haw’ és un crit d’entusiasme, una expressió d’alegria, pura onomatopeia de la felicitat que ens trasllada al vell Oest… d’Andaluisiana. Submergits en un univers musical inspirat en el country, el ragtime i el bluegrass, La Banda de Otro ofereix un (des)concert tan especial com cada un dels seus components. Un espectacle de circ en el qual resulta impossible distingir els músics dels malabaristes, dels pallassos... Es podrà veure a les 19 h al pont de la Vila Roja d’Alcúdia.

Animació infantil. Espectacle infantil a càrrec de Jaume Barri a les 19.30 hores al carrer Nou de Ferreries.

Puppet Mania. Espectacle de titelles a les 20 hores al pla de l’Església del Migjorn.

Jocs a la piscina. Amb motiu de la setmana de portes obertes al centre esportiu Can Coix de Sant Antoni de Portmany, jocs a la piscina per a infants de les 12 a les 21 h.

Taller Hama - Tornada a l’escola. Hama és un senzill sistema de creació que permet desenvolupar la creativitat mentre es juga. Es poden crear les pròpies figures pixelades! Tot un món de creacions a l’abast de la mà. Amb tan sols una mica d’imaginació i paciència, els participants podran tenir les figures dels seus personatges favorits: figures úniques i exclusives. Activitat per a infants majors de 6 anys acompanyats per un adult. Es durà a terme a les 18 hores a Abacus Palma.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits